Onboarding


Yes! Je gaat werken met AFAS Software. Binnenkort ga je aan de slag met de implementatie. Om dit zo goed mogelijk voor te bereiden gaan we je alvast onboarden.

Bij het onboarden gaan we jou zo goed mogelijk voorbereiden voordat de implementatie van start gaat. We willen het werk dat eenmalig moet gebeuren alvast voor je uitvoeren. Hierdoor kan je een vliegende start maken als de consultant langs komt.

Wat gaat er gebeuren?


We vragen je om informatie aan te leveren via een aanvraag op de klantportal. Belangrijk om te weten: de onboarding doen we op afstand. Dit is dan ook geen consultancy. Hier zitten dus ook geen kosten aan verbonden, maar tegelijkertijd zetten we alleen de basis neer.

Met de aangeleverde informatie gaan we aan de slag. We nemen altijd telefonisch contact met je op zodra we iets gedaan hebben. Hierin lichten we toe wat we precies gedaan hebben.

Waarom doen we dit?

Onze ervaring is dat tussen het moment van tekenen en de start van de implementatie een lange periode kan zitten. Als nieuwe klant ben je (hopen wij) enthousiast en wil je aan de slag met de software! Dit enthousiasme gaan we stimuleren. Het liefst nog voordat je met de de consultant aan de slag gaat. Daarom hebben we de onboarding in het leven geroepen. Zo ga jij eerder aan de slag met de software. Samen gaan we de basis neerzetten. Vervolgens kan je met de consultant gelijk een stap verder gaan.

Onboarding traject

ERP

Ga je met financieel en facturering werken? Hier kan je lezen wat we voor je gaan doen:

 

HRM/Payroll

Ga je starten met HRM/Payroll? Via de knop hieronder kom je op de pagina met alle informatie:

In de tussentijd vragen?

Heb je nog vragen? Via de aanvraag hieronder kan je ons bereiken.