De evenementen van AFAS zoveel mogelijk online!

Alle evenementen en bijeenkomsten van en bij AFAS zijn tot 1 juni vanwege het coronavirus afgelast. Voor alle evenementen zoeken we naar een online oplossing!

Welke evenementen komen later in het jaar terug of zijn niet online of later dit jaarmogelijk? Een actueel overzicht vind je onderaan deze pagina.EvenementenagendaZo werkt AFAS

Wij organiseren meerdere inspiratiesessies per jaar over hoe wij zelf, met onze eigen software, te werk gaan. Niet omdat wij alles goed doen, maar omdat we het leuk vinden om erover te vertellen, te inspireren en stiekem ook vooral van jou willen leren.Werken bij AFAS

Maak op een laagdrempelige manier kennis met AFAS als werkgever.Verplaatste en geannuleerde evenementen

Alles wat je moet weten!


  • Nederlandse ondernemers in bloei: Dit evenement van 2 april is geannuleerd. De gasten hebben hier bericht over gehad.
  • Succesbeheer Reünie: Dit evenement van 2 april is geannuleerd. De gasten hebben hier bericht over gehad.
  • Werkgeluk Live: Dit evenement van 16 april is geannuleerd. De gasten hebben hier bericht over gehad.
  • Inspiratiesessies: Alle fysieke inspiratiesessies t/m 31 april zijn geannuleerd. Een deel wordt verplaatst en een deel wordt digitaal gegeven. De gasten hebben hier bericht over gehad en worden op de hoogte gehouden van eventuele nieuwe data of de details rondom het webinar.
  • AZ wedstrijden: Alle wedstrijden van AZ van dit seizoen zijn geannuleerd. De gasten hebben hier bericht over gehad en worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
  • AFAS Live concerten: Alle concerten in AFAS Live t/m 31 mei zijn geannuleerd en worden (deels) verplaatst. De gasten hebben hier bericht over gehad en worden op de hoogte gehouden van eventuele nieuwe data.


Logo_AFASLive


Zien we je in AFAS Live?

Exclusief voor AFAS-klanten


Als klant van AFAS mag je, samen met een introducé, 1x per jaar gratis naar een show in AFAS Live. Deze shows vind je in het kieskompas. Ook zijn er concerten en evenementen waar we last minute (extra) kaarten voor hebben. Al het aanbod vind je in het kieskompas!

Ontdek het Da Vinci Theater


Jaarlijks organiseert AFAS Software ruim 400 evenementen voor 30.000 gasten. Deze vinden plaats in het theater van het hoofdkantoor in Leusden en op locatie bij de verschillende sponsorschappen zoals, AFAS Live in Amsterdam, het AFAS stadion van voetbalclub AZ en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Jouw evenement organiseren bij AFAS?
Een medewerker van AFAS op jouw evenement?

Ontdek welke collega's van AFAS je hiervoor kunt benaderen
Heb je vragen over de evenementen van AFAS? Kijk op de FAQ-pagina of jouw vraag er tussen staat. Mocht dat niet zo zijn, dan mag je altijd mailen naar marketing@afas.nl.