Coronamaatregelen

Alle evenementen bij AFAS, in het AFAS Theater en bij de sponsorschappen (AFAS Live, AZ, AFAS Circustheater en 14 de musical) die zouden plaatsvinden tot en met in ieder geval dinsdag 8 maart worden aangepast, verplaatst of geannuleerd. Alle deelnemers worden hier per e-mail over geïnformeerd.

Evenementenagenda

Zo werkt AFAS

Wij organiseren inspiratiesessies over hoe wij zelf, met onze eigen software, te werk gaan op verschillende afdelingen. Niet omdat wij alles goed doen, maar omdat we het leuk vinden om erover te vertellen, te inspireren en stiekem ook vooral van jou willen leren.

Werken bij AFAS

Maak op een laagdrempelige manier kennis met AFAS als werkgever.

 

Zien we je in AFAS Live?

Exclusief voor AFAS-klanten

 

Als klant van AFAS mag je, samen met een introducé, 1x per jaar gratis naar een show in AFAS Live. Deze shows vind je in het kieskompas. Ook zijn er concerten en evenementen waar we last minute (extra) kaarten voor hebben. Neem snel een kijkje tussen al het aanbod!

 
 

Ontdek het AFAS Theater


Jaarlijks organiseert AFAS Software ruim 400 evenementen voor 30.000 gasten. Sinds 2021 vinden deze hoofdzakelijk plaats in het AFAS Theater, onderdeel van het hoofdkantoor in Leusden. Ook zie je AFAS veelvuldig terug bij onze verschillende sponsorschappen zoals AFAS Live in Amsterdam, het AFAS stadion en voetbalclub AZ en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Jouw evenement organiseren bij AFAS?

 

Een medewerker van AFAS
als spreker op jouw evenement?

 

Ontdek welke collega's van AFAS je hiervoor kunt benaderen.

 

Heb je vragen over de evenementen van AFAS? Kijk op de FAQ-pagina of jouw vraag er tussen staat. Mocht dat niet zo zijn, dan mag je altijd mailen naar marketing@afas.nl.