Evenementnaam


Eindejaarssessie Financieel

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Komt in 2020 weer terug!
09:00 - 16:30 uur

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


€160,-
Eindejaarssessie Financieel

De jaarwisseling komt sneller dan je denkt dichterbij en veel organisaties ervaren dit als een spannende periode. Nergens voor nodig! Kies voor zekerheid en kom naar de Eindejaarssessie Financieel. Wij geven je de handvatten waardoor je geruisloos overgaat naar het volgende jaar.

Om samen succesvol over te stappen naar het volgende boekjaar bieden wij je een goed gevulde dag waarin wij de gehele jaarovergang uitleggen, tips geven, belangrijke wetswijzigingen doornemen en natuurlijk jou inspireren meer uit de software van AFAS te halen! Op die manier kan je de overstap daarna geheel zelf veilig en goed uitvoeren.

Dit seminar is met name geschikt voor gebruikers van Profit Financieel die voor het eerst een jaarovergang meemaken of hun kennis daarover willen opfrissen.

Tussenruimte

Programma

09.00 - 09.30 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
09.30 - 12.00 uur:
Eerste deel theaterprogramma
12.00 - 13.00 uur:
Lunch
13.00 - 15.30 uur:
Vervolg theaterprogramma
15.30 - 16.30 uur:
Afsluiting en aansluitende borrel

Schrijf je in!

Sprekers


Maaike de Groot

Senior Consultant

Maaike is een enthousiaste consultant bij AFAS. Ze heeft door de vele implementaties ruime ervaring in diverse branches, van groothandel tot transport, maar ook de non-profit sector is haar niet onbekend. Zoveel mogelijk bedrijfsprocessen automatiseren is altijd het uitgangspunt van Maaike, dus ook tijdens en als voorbereiding op de jaarovergang. Ze is erg gedreven en legt de lat hoog voor de klant en zichzelf. Met als gevolg een goed resultaat en blije klanten.Henk Sebens

Senior Consultant

Als consultant is Henk verantwoordelijk voor de implementatie van Profit bij veel verschillende AFAS-klanten. De rode draad in zijn implementaties is het optimaal laten renderen van de software en het slimmer organiseren van zinloze administratieve processen en werk. Het denken in standaarden in plaats van standaard denken is daarbij een hulpmiddel. Volgens Henk is de jaarovergang financieel een dagelijkse standaard in je werkwijze en daardoor een feest.


Marco Pijnappel

Manager Controlling

Marco is de enthousiaste en bevlogen controller van AFAS. Oog voor detail en alles willen automatiseren zijn de uitgangspunten voor het dagelijkse werk. Als Manager Controlling is Marco voornamelijk bezig met werk te laten verdampen en zorgen dat de administratieve functies leuk blijven. Van overtypen van data is volgens hem nog nooit iemand gelukkig geworden.
Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.