Terugblik Inspiration360In april kondigde AFAS Software aan dat men Richard Branson, Bear Grylls en Al Gore naar Nederland haalt als sprekers van het nieuwe en grootschalige publieksevenement Inspiration360 op 4 oktober 2016 in de Ziggo Dome te Amsterdam. Ruim 7000 gasten zijn deze avond geïnspireerd op topniveau.

360 graden beleving, show en inspiratie

De avondvullende show bestond uit een mix van drie internationale sprekers live on stage, Q&A-sessies, spraakmakend entertainment en interactieve videocontent. Ook zijn de sprekers gekoppeld aan drie Nederlandse toppresentatoren. Hiermee worden de toeschouwers in drieënhalf uur meegenomen in een compleet 360°-concept: voor het eerst is het podium in de Ziggo Dome naar het midden geplaatst en letterlijk een draaiend middelpunt van de show. Ruim 7000 gasten zijn geïnspireerd op het allerhoogste niveau met het levensverhaal van de sprekers. Ze tikten het verleden aan, en gaven hun visie op de uitdagingen van de toekomst. Steeds vanuit een ander perspectief. 

Programma

Richard Branson
in gesprek met
Eva Jinek

Bear Grylls
in gesprek met
Winston Gerschtanowitz

Anita Elberse
keynote

Al Gore
in gesprek met
Twan Huys

Waarom Inspiration360?

De samenwerking tussen de organisatie en AFAS Software is een schoolvoorbeeld van practise what you preach. De initiatiefnemers Robert de Vries en Niels Houtepen zijn twee jonge ondernemers die ervan droomden om sprekers van wereldniveau toegankelijk te maken voor een groot publiek. “We geloven in de ambitie van deze ondernemers en bovenal in het vernieuwende concept en gaan dus graag mee in deze droom”, verklaart Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software. “Het evenement sluit niet alleen naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie en DNA, maar bewijst ook dat we daadwerkelijk leven naar onze propositie: AFAS Software Inspireert Beter Ondernemen. Inspiratie ís ons DNA.” 


Meer lezen?

Inspiration360 maakt het verschil tussen ordinary en extraordinary

Al Gore, Richard Branson en Bear Grylls waren enkele van de sprekers tijdens Inspiration360. Wat iedereen van hen kan leren is dat juist gewone mensen bijzondere dingen kunnen bereiken.

Lees het hele artikel

Ondernemen als Richard Branson in vier stappen

Dat multimiljardair Richard Branson zaken anders aanpakt dan anderen, behoeft geen twijfel. Wat kunnen ondernemers leren van de man achter het uit 400(!) bedrijven bestaande Virgin-imperium?

Lees het hele artikel

De energie van Al Gore

Inmiddels is Al Gore vooral bekend van zijn film ‘An Inconvenient Truth’ over klimaatverandering. Wat kunnen we – en móeten we – van hem leren? “Na elke ‘nee’ volgt een ‘ja’.”

Lees het hele artikel

Overleven als Bear Grylls: ook jij kan dit

Overwin tegenslagen, jaag je dromen na en geef nooit op: de drie regels van survivalexpert Bear Grylls die hem hielpen de Mount Everest te beklimmen.

Lees het hele artikel

Een dag uit het leven van Richard Branson

Het verschil maken in zowel zakelijke als sociale projecten. Dat is de rode draad in Richard Bransons drukke leven. Een kijkje in de keuken van één van ’s werelds bekendste ondernemers.

Lees het hele artikel

Richard Branson over succesvol ondernemen

Worstelingen rondom het bestaansrecht van Virgin Atlantic, de ondergang van Virgin Cola en zelfs een gevangenisstraf. Wat kun jij als ondernemer leren van de wereldberoemde selfmade miljardair?

Lees het hele artikel

Hoe ondernemers zich voorbereiden op een avontuurlijke toekomst

Ondernemers, zeker zij die net instappen, zijn altijd bang om fouten te maken. Want dat kost tijd en geld. Toch moet je als ondernemer die angst van je afzetten, vindt ultimate survivor Bear Grylls.

Lees het hele artikel