Theateraanvraag

Jouw zakelijke evenement in het Da Vinci Theater? Dat kan!


Het hoofdkantoor van AFAS is uitgerust met een professioneel theater met 237 zitplaatsen in de zaal. We zetten het theater graag en veelvuldig in voor zakelijke evenementen. Voor onze klanten organiseren wij jaarlijks inspraaksessies, kennissessies, seminars en webinars over ons product.

Denk jij dat jouw event een mooie kwalitatieve aanvulling is op onze theateragenda? Vul dan hieronder de theateraanvraag in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.

Richtlijnen voor een Da Vinci Theater-aanvraag

Hieronder vind je een aantal richtlijnen waaraan een aanvraag moet voldoen. Het kantoorpand van AFAS is geen officiële congreslocatie. Verhuur behoort niet tot de mogelijkheden en daarom gelden er andere regels dan bij de meeste locatie aanvragen.

Denk je dat jouw evenement aan deze voorwaarden voldoet? Klik dan op de knop om een aanvraag in te sturen.

  • Het is belangrijk dat je minimaal 150 bezoekers voor jouw evenement kan garanderen, voor minder gasten is de zaal te groot en geen geschikte locatie.
  • Een win-win situatie is gewenst en daarom zijn jouw gasten altijd een interessante doelgroep voor ons. 
  • AFAS verzorgt bij ieder event een (korte) presentatie voorafgaand aan het event.  
  • Gasten worden ontvangen door onze Hospitality  en present gemeld bij de DigiReceptie.
  • AFAS denkt graag met jou mee over de invulling van het evenement om de kwaliteit van de evenementen in het Da Vinci Theater te waarborgen.
  • Word je hier enthousiast van? Stuur je aanvraag in!

Denk je dat jouw evenement aan deze voorwaarden voldoet? Stuur dan je theateraanvraag in.

Let op: jouw aanvraag wordt in behandeling genomen. Aan het insturen van een aanvraag kun je géén rechten ontlenen.


Krijg een indruk van ons theater :

Waarvoor kun je het theater bijvoorbeeld inzetten?


Try-out

Zoals je wellicht weet hebben wij een groot theaterhart. Dat zie je terug in de sponsoring van het AFAS Circustheater en theater Flint. Daarnaast staan er regelmatig cabaretiers op ons podium tijdens onze evenementen en cultuurcafés.

Om de theatersector te ondersteunen stellen wij graag ons theater open voor artiesten om een try-out voor hun theatershow te geven. De gasten breng je zelf mee, wij kunnen de try-out wel onder de aandacht brengen bij onze medewerkers.Klantendag

Regelmatig organiseren onze klanten een klantendag voor hun eigen klanten bij AFAS. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten in de watten gelegd worden zodat jij je bezig kunt houden met de inhoud van het programma.

Zie het als een win-win situatie: jij kunt jouw klanten een topdag aanbieden op locatie, terwijl wij ons  en onze gastvrijheid aan een voor ons interessante doelgroep kunnen laten zien.