Specialisatiecursus Autorisatie

Beoordeling    8,4

Leer hoe je de autorisatie in Profit zo efficiënt mogelijk kunt inrichten en onderhouden. Autorisatie speelt een grote en belangrijke rol binnen de omgeving. Je bepaalt hiermee wie wat wel en niet mag doen.
  • Grip op de autorisatie
  • Autorisatiestructuur Profit en InSite
  • Verschillende autorisatiemogelijkheden toepassen

Niveau

 

Vooropleiding

Beheervaardigheden

Begintijd

09:30 uur

Eindtijd

16:00 - 16:30 uur

Wat ga je leren?

In deze uitdagende cursus leer je op welke manieren je gebruikers kunt autoriseren, afhankelijk van je pakket- en modulesamenstelling. We nemen je mee door alle verschillende mogelijkheden, zodat je ze leert kennen, kunt inrichten en onderhouden als een ware autorisatie-expert.

Deze cursus is speciaal ontworpen voor beheerders die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van gebruikersautorisaties. Tijdens de cursus zullen we je stap voor stap begeleiden en je laten zien hoe je gebruikersautorisaties kunt inrichten op een manier die perfect aansluit bij jouw organisatie. Je zult leren hoe je de toegang tot verschillende functies en modules kunt beheren, zodat je volledige controle hebt over wie wat kan zien en doen.

Dus als je klaar bent om de toegangsdeuren te bewaken als een ware poortwachter, schrijf je dan nu in voor deze cursus. Zorg ervoor dat je minimaal de cursus 'Beheervaardigheden' hebt gevolgd, zodat je de benodigde voorkennis hebt om het maximale uit deze cursus te halen. Veel succes en plezier met het beheersen van de autorisaties!

Na het volgen van deze cursus kun jij:

  • Autoriseren met de standaard groepen
  • Autorisatie aanpassen naar jouw eigen bedrijfssituatie
  • Gegevensfilters inrichten en beheren
  • Autorisatie van weergaven, rapporten, analyses en documenten inrichten en beheren

Inschrijven

Meer cursussen voor beheerders volgen?

Ontdek onze cursustrajecten: een speciale selectie van opleidingen voor beheerders