Specialisatiecursus Connector voor Beheerders

Beoordeling    8,5

Wil jij binnenkort aan de slag met de Appconnector om gegevens uit Profit te halen of juist te updaten? Aan de hand van onze uitleg kan jij na het volgen van deze cursus op de juiste manier communiceren met Profit.
  • Appconnector inrichten en beheren
  • Get- en Updateconnectoren inrichten en beheren
  • Werken met JSON en XML

Niveau

 

Vooropleiding

Niet van toepassing

Begintijd

09:30 uur

Eindtijd

16:00 - 16:30 uur

Wat ga je leren?

Maak je klaar om een meester te worden in gegevensuitwisseling met deze 'Connectivity Champions' cursus!

LET OP! We hebben onderscheid gemaakt in de doelgroep per cursus. De doelgroepen waar we onderscheid in maken zijn: de Beheerder editie en de Developer editie. Het materiaal is hetzelfde, maar het verhaal eromheen zullen we aanpassen op de doelgroep en daarmee dus meer waarde toevoegen! Ben jij een Developer? Volg dan de Specialisatiecursus Connector voor Developers.

In de Beheerder editie zullen we de nadruk leggen op alle aspecten die van belang zijn voor beheerders.  Je zult leren hoe je het systeem kunt afstemmen op de behoeften van je organisatie en hoe je effectief kunt omgaan met uitdagingen die beheerders vaak tegenkomen. Denk aan hoe je om moet gaan met de AppConnector als een externe partner je gegevens aanlevert, welke verantwoordelijkheden heb je als Profit beheerder, wie is er verantwoordelijk voor de klant data e.d.

Deze praktische cursus is speciaal ontworpen voor beheerders die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het soepel laten verlopen van gegevensuitwisseling tussen Profit en andere softwareapplicaties. Na het volgen van deze cursus ben jij dé expert die gegevens kan ophalen uit Profit met behulp van een GetConnector en gegevens kan toevoegen, wijzigen of verwijderen in Profit met een UpdateConnector vanuit een extern systeem.

Let op: Tijdens de cursus zul je werken op het gratis platform AFAS Connect, dat speciaal is ontwikkeld voor het testen van connectoren. Dit platform speelt een belangrijke rol, zowel tijdens de cursus als in de praktijk. Zorg ervoor dat je Google Chrome gebruikt voor de beste prestaties.

We zullen je stap voor stap begeleiden bij het begrijpen en toepassen van gegevensuitwisselingstechnieken. Je leert hoe je connectors kunt configureren, testen en beheren om een naadloze gegevensstroom tussen systemen te realiseren.

Deze cursus biedt een hands-on ervaring, waarbij je praktijkgerichte oefeningen uitvoert op het AFAS Connect-platform. Je zult in staat zijn om de opgedane kennis direct toe te passen in jouw organisatie, waardoor je efficiëntie en effectiviteit vergroot worden.

Dus pak je connectorgereedschap en schrijf je vandaag nog in voor deze spannende cursus! Zorg ervoor dat je klaar bent om te excelleren in gegevensuitwisseling en profiteer optimaal van de mogelijkheden van het AFAS Connect-platform. Veel succes en plezier met het worden van een ware Connectivity Champion!

Na het volgen van deze cursus kun jij:

  • Werken met AFAS Connect
  • Werken met de SubjectConnetor
  • Autorisatie van de connectoren
  • Tool voor uitwisseling SOAP-berichten

Inschrijven