Goedemiddag 


 Met deze cursussen weet jij straks alles van AFAS Ordermanagement! 

Beste ,


Met het cursustraject Ordermanagement- Beheerder kom je alles te weten van AFAS op het gebied van Ordermanagement. Na het doorlopen van onderstaande cursustraject ben jij de expert op dit gebied!

  • Implementatievaardigheden
  • Ordermanagement Procesbeheer

Implementatievaardigheden

In 2 dagen krijg je, als beginnende gebruiker binnen in de implementatie of nieuw in je organisatie, de kennis en vaardigheden bijgebracht die je nodig hebt om goede resultaten te halen. Al helemaal bedreven met de basisbeginselen en structuur binnen de software? Volg dan de cursus Beheervaardigheden. Deze betreft dag 2 van implementatievaardigheden.  

  Tijdsinvestering: 2 dagen (een cursusdag duurt van 09:30 uur tot 16:00 uur)

 Beoordeling: 8,2


Word ook een expert op deze onderwerpen

Om écht het maximale uit je software te halen

Rapporten & Analyses Algemeen

Leer hoe je uit Profit managementinformatie en andere belangrijke kern- en stuurgetallen haalt. Resultaat hiervan is optimaal inzicht in de bedrijfsprocessen.

  Tijdsinvestering: 2 dagen (van 09:30 uur tot 16:00 uur)

 Beoordeling: 8,0


Specialisatiecursus Connectoren

Tijdens deze cursus leer je hoe de gegevens kan uitwisselen tussen Profit en andere softwareapplicaties. 

  Tijdsinvestering: 1 dag (van 09:30 uur tot 16:00 uur)

  Beoordeling: 8,5


Bekijk ook de andere cursustrajecten

Wil je ook meer leren over andere onderwerpen van de software? Bekijk dan de andere cursustrajecten.Word in 8 weken een Succesbeheerder met het Traineeship!


Met het Succesbeheer Traineeship leiden wij je in acht weken op tot een volwaardige beheerder van onze software. Je krijgt alle productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement.

Tijdens het Traineeship werk je in je eigen omgeving. Dus ook jouw organisatie profiteert direct van alle kennis die jij op doet.