Goedemiddag 


 Met deze cursussen weet jij straks alles van AFAS Ordermanagement! 

Beste ,


Met het cursustraject Ordermanagement- Dagelijks Gebruiker kom je alles te weten van AFAS op het gebied van Ordermanagement. Na het doorlopen van onderstaande cursustraject ben jij de expert op dit gebied!

  • Basisvaardigheden
  • Ordermanagement Dagelijks Gebruik

Basisvaardigheden

Nieuw in AFAS Profit en wil je een vliegende start maken met het systeem? Volg dan de cursus basisvaardigheden! Aan het einde van de dag kun jij zelfstandig en efficiënt werken met AFAS Profit.

  Tijdsinvestering: 1 dag (een cursusdag duurt van 09:30 uur tot 16:00 uur)

 Beoordeling: 8,6


Word ook een expert op deze onderwerpen

Om écht het maximale uit je software te halen

Rapporten & Analyses Algemeen

Leer hoe je uit Profit managementinformatie en andere belangrijke kern- en stuurgetallen haalt. Resultaat hiervan is optimaal inzicht in de bedrijfsprocessen.

  Tijdsinvestering: 2 dagen (van 09:30 uur tot 16:00 uur)

 Beoordeling: 8,0


Bekijk ook de andere cursustrajecten

Wil je ook meer leren over andere onderwerpen van de software? Bekijk dan de andere cursustrajecten.Word in 8 weken een Succesbeheerder met het Traineeship!


Met het Succesbeheer Traineeship leiden wij je in acht weken op tot een volwaardige beheerder van onze software. Je krijgt alle productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement.

Tijdens het Traineeship werk je in je eigen omgeving. Dus ook jouw organisatie profiteert direct van alle kennis die jij op doet.