Cursusmanagement

Maak je aanbod van evenementen en/of cursussen direct beschikbaar.

Wat levert deze optimalisatiekans je op?

 •  One-stop-shop portaal voor al je medewerkers en/of klanten
 •  Het proces van inschrijven, opvolgen, factureren en evalueren is volledig digitaal
 •  Gestroomlijnde processen

Hoeveel dagen consultancy heb je nodig?

+- 6 dagen

Functionaliteit

CRM

Zit dit in mijn abonnement?

HRM/ Payroll | ERP

Wat gaan we precies inrichten?

Met cursusmanagement ben je gegarandeerd van een snelle, geintegreerde en trefzekere afhandeling van alle inschrijvingen van relaties die bij jou een cursus, seminar of een evenement bijwonen. Uiteraard kun je ook interne trainingen aanmaken en bijhouden wie van de medewerkers aanwezig is. Je kunt eventueel ook cursustrajecten klaarzetten voor je collega's.

Dit heb jij straks staan:

 • Cursusadministratie
  Een volledige administratie van alle cursussen en evenementen die door jouw organisatie gegeven worden met alle relevante informatie. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, docent, prijs, minimum en maximum aantal deelnemers etc.
 • Automatische communicatie
  De deelnemers krijgen automatisch bevestigingen en herinneringen van hun inschrijving. Betaalde deelnemers krijgen uiteraard automatisch een factuur. En dat allemaal in jouw eigen huisstijl.
 • InSite portal
  Een InSite portal waar medewerkers zichzelf in- en uit kunnen schrijven voor cursussen en evenementen die gegeven worden. Daarnaast kunnen docenten zien welke deelnemers zij op een dag verwachten en kunnen ze eventueel ook present melden.
 • OutSite portal
  De klanten kunnen zich via een OutSite portal inschrijven op de aangeboden cursussen en evenementen. Daar kunnen zij ook alle informatie over hun eigen organisatie terug vinden. Uiteraard zijn anonieme inschrijvingen of inschrijvingen op een wachtlijst ook mogelijk.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

 

Een offerte aanvragen is volledig vrijblijvend. Laat ons weten wat je wensen zijn en je ontvangt een advies, speciaal voor jou gemaakt.