Payroll up-to-date

In één of twee dagen je payrollproces weer bijgewerkt met de nieuwste functionaliteit.

Wat levert deze optimalisatiekans je op?

 •  Inzicht in mutaties
 •  Automatische controles
 •  Een geïntegreerd payrollproces

Hoeveel dagen consultancy heb je nodig?

+- 2 dagen

Functionaliteit

Payroll  

Zit dit in mijn abonnement?

HRM/ Payroll | ERP

Wat gaan we precies inrichten?

Door handig gebruik te maken van overzichten en weergaven, controles in de Payroll Auditor en de optimale inzet van workflows kan jij je werk als salarisadministrateur nog leuker en makkelijker maken. Daarnaast heb je met deze handigheidjes meer controle in het proces geborgd in plaats van achteraf. Doorloop samen met een AFAS Consultant het hele payrollproces in één of twee dagen. De consultant voorziet je van tips en handigheidjes om het proces in AFAS nog verder te stroomlijnen.

Dit heb jij straks staan:

 • Up-to-date ingerichte salarisverwerking
  De afgelopen jaren heeft AFAS weer duizenden uren gestoken in de optimalisatie van de software. En dat biedt ook voor jou kansen! Onze consultants zien niet alleen heel veel verschillende salarisadministraties, maar zijn ook op de hoogte van de nieuwste functionaliteit.
 • Payroll Auditor
  Veel controles van de salarissen voer je uit met analyses. Je controleert zo bijvoorbeeld of een medewerker onterecht een reiskostenvergoeding krijgt of onterecht verloond is met de groene tabel. Je bent veel tijd kwijt aan deze controles; ze zijn geen onderdeel van het proces. En als ze dat wel zijn, vergt dit heel veel handmatig zoekwerk. Dat kan slimmer! De Payroll Auditor waarschuwt je, van tevoren, als zich een situatie voordoet in de salarisverwerking waar je aandacht aan moet besteden.
 • Periode dichtzetten

  Als salarisadministrateur heb je te maken met declaraties en andere mutaties die op het laatste moment binnenkomen, vaak nadat je de periodieke controles al hebt afgerond. Dit betekent dat je de periode opnieuw moet controleren. Blijf altijd in control van je proces door de periode dicht te zetten en hierop controles uit te voeren. Mutaties verstoren je proces niet meer.

 • Mutaties via de workflow
  Je kunt vaste en variabele loonmutaties door de medewerker en manager laten vastleggen in InSite. Je legt hierdoor de verantwoordelijkheid in de lijn, de gegevens worden bij de bron vastgelegd en je hebt een betere audittrail. 

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

 

Een offerte aanvragen is volledig vrijblijvend. Laat ons weten wat je wensen zijn en je ontvangt een advies, speciaal voor jou gemaakt.