Optimalisatiepakketten 

 Kant-en-klare best practises 


Ieder bedrijf is uniek. Daar is geen twijfel over mogelijk. Toch lopen organisaties vaak tegen dezelfde uitdagingen aan: Hoe zorg ik voor de beste mensen? Hoe stel ik de juiste teams samen? Of hoe ga ik om met (potentiële) klanten? 

De Succesmanagers komen jaarlijks bij honderden verschillende bedrijven waar dezelfde vraagstukken spelen. Voor de meest voorkomende vraagstukken hebben wij kant-en-klare, ‘best practise’ oplossingen ontwikkeld!

Optimalisatiepakketten

Deze oplossing kun je zien als een ‘totaalpakket’ dat bestaat uit een opleidingsplan, inrichtingsplan (op basis van Project-Self-Service) en een vast aantal dagen consultancy. Meteen duidelijkheid over kosten en resultaat. Helder en transparant!

Hoe nu verder?

Hieronder staan verschillende thema’s vermeld. Per thema bieden we één of meerdere pakketten aan. Heb je een pakket gekozen? Dan nemen wij contact op voor een intake met de Succesmanagers en gaan we aan de slag!


Zelf doen, samen doen, of laten doen?

Hoeveel werk heb jij aan een optimalisatiepakket? Per pakket geven we aan wat de moeilijkheidsgraad is. Houd er wel rekening mee dat we altijd een inspanning van je verwachten. Denk hierbij aan het voorbereiden van aan te leveren gegevens, of het testen van een inrichting. Kortom, we gaan samen aan de slag!

Jij doet het

We doen het samen

Wij doen het voor je