AFAS Quality Center 

 Help jij onze software beter te maken? 

Bij AFAS zijn we continu bezig om onze producten te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. En wie kunnen beter input geven dan onze klanten zelf? 

Eén van onze methoden om deze klantinput te verkrijgen is het dagelijks ontvangen van onze klanten in het AFAS Quality Center.

AFAS Quality Center

Klanten beoordelen hier nieuwe ontwikkelingen of bestaande functionaliteiten. Input wordt met ontwikkelaars besproken. 

Bèta test

AFAS biedt een kosteloze bèta testservice op Updates op locatie bij AFAS. Hier kun je als eerste nieuwe versies testen.

Datum

Agenda

Bekijk hier de planning van testdagen op ontwikkelingen en Bèta testdagen. Je kunt je vervolgens direct inschrijven via de klantportal!

BI Lab

In het BI Lab zijn onze klanten welkom om wensen en kritiek met betrekking tot de BI- dashboards te bespreken met de ontwikkelaars. 

Denktank

Betrokken worden bij diverse ontwikkelvraagstukken voor de software? Meld je dan aan voor de Denktank en krijg invloed op wat AFAS ontwikkelt. 

AFAS Beta test

AFAS Bèta Test

De overgang naar een nieuwe Update is altijd weer even een spannend moment. Als AFAS klant willen wij je meer inzicht en gevoel geven in nieuwe Updates en bieden wij je de mogelijkheid om al naar de bèta-versie van onze Updates te kijken.

Door jezelf te kenmerken als ‘Beta Tester’ (onder ‘Rol bij organisatie’) zal je bij iedere update worden uitgenodigd! Klik hieronder op de knop, en kies voor aanpassen. Onder rol bij organisatie kun je jezelf aanmerken als Bèta Tester. 

Beta testen bij AFASWaarom we jou graag terugzien in het Quality Center

Beoordeel (nieuwe) functionaliteit

In het AFAS Quality Center beoordeel je (nieuwe) functionaliteiten vanuit een kopie van je eigen omgeving en bespreken we ervaringen en wensen. Je kunt rechtstreeks van gedachten wisselen met mensen van Productontwikkeling.

Help mee met toekomstige ontwikkelingen

Tijdens een afspraak in het AFAS Quality Center krijg je niet alleen inzicht in huidige ontwikkelingen, maar ook van de toekomstige. Ook over deze toekomstige ontwikkelingen horen wij graag jouw mening! 

Onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid

In het AFAS Quality Center onderzoeken we de gebruiksvriendelijkheid van onze software. Dit doen wij door klanten te observeren tijdens het uitvoeren van opdrachten met behulp van een spiegelwand en camera's. Zo zien wij precies waar verbetering mogelijk is voor een betere gebruikerservaring. Een dergelijke test wordt altijd in overleg uitgevoerd.

Een kijkje achter de schermen

Een dag AFAS Quality Center geeft je niet alleen nieuwe kennis en de mogelijkheid tot het geven van input. Natuurlijk trakteren we je op een lekkere lunch en geven we je graag een kijkje achter de schermen bij AFAS! Zo krijg je inspiratie voor verdergaande automatisering met AFAS Profit voor jouw organisatie.


BI Lab

In de Profit 2016, Build 2 hebben we Profit BI uitgeleverd. Met Business Intelligence kun je je data omzetten in informatie. Hierdoor creëer je veel (nieuwe) inzichten. We hebben meer dan 200 standaard werkbladen uitgeleverd. Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd tegen welke zaken jij aanloopt. Wat vind je goed en wat kan beter of anders?“De BI-dashboards zijn voor ons een waardevolle aanvulling in het verdere optimalisatieproces met AFAS. De mogelijkheid om in het BI Lab te sparren met de ontwikkelaars van de dashboards betekende voor ons een doorstart van de toepassing binnen ons bedrijf!” 

- Willem Jan Beens, Directeur
V-Kam Education

AFAS Denktank

Soms willen wij inspraak van veel klanten tegelijkertijd. Hiervoor hebben wij de AFAS Denktank in het leven geroepen. Wanneer we op een specifiek vraagstuk input willen van een groep klanten schrijven we hen aan middels een enquête met vragen over het gebruik van een functie. Wil jij ook meedenken? Meld je dan aan!