AFAS Quality Center 

 Help jij onze software beter te maken? 

Bij AFAS zijn we continu bezig om onze producten te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. En wie kunnen beter input geven dan onze klanten zelf? 

Eén van onze methoden om deze klantinput te verkrijgen is het dagelijks ontvangen van onze klanten in het AFAS Quality Center.

Aanmelden

Wil je als eerste een uitnodiging ontvangen wanneer je input gevraagd wordt? Je kunt jezelf aanmelden voor Bèta testen of de AFAS Denktank!

Datum

Agenda

Bekijk hier de planning van testdagen op ontwikkelingen en Bèta testdagen. Je kunt je vervolgens direct inschrijven via de klantportal!

Afspraak maken

Wil je iets specifieks komen testen in het Quality Center en staat er nog niets gepland in de agenda? Maak dan een afspraak met ons!

Meld jezelf aan als Bèta tester of voor de AFAS Denktank

En denk mee over de ontwikkeling van AFAS Software


Bèta testen

Bèta testen

 In het AFAS Quality Center, Leusden

De overgang naar een nieuwe versie is altijd weer even een spannend moment. Als AFAS klant willen wij je meer inzicht en gevoel geven in nieuwe versies en bieden wij je de mogelijkheid om al naar de bèta-versie van Profit te komen kijken. Door jezelf te kenmerken als ‘Beta Tester’ (onder ‘Rol bij organisatie’) zal je bij iedere nieuwe versie worden uitgenodigd!


AFAS Denktank

AFAS Denktank

 Vanaf je eigen werkplek

Soms willen wij inspraak van veel klanten tegelijkertijd. Hiervoor hebben wij de AFAS Denktank in het leven geroepen. Wanneer we op een specifiek vraagstuk input willen van een groep klanten schrijven we hen aan middels een enquête met vragen over het gebruik van een functie. Wil jij ook meedenken? Kenmerk jezelf als 'AFAS Denktank' onder 'Rol bij organisatie'.

Meld jezelf aan via Mijn Profiel

En geef je op voor de rol BETA tester en/of Denktank

Rol bij organisatie opgeven test