AFAS Icon Database

AFAS Icon Database

Bezig met het stijlen van je InSite en wil je hiervoor de standaard AFAS icoontjes gebruiken? Je vindt ze allemaal terug in de AFAS Icon Database.

Bekijk de AFAS Icon Database

Jaarplanner

De jaarplanner biedt een praktisch handvat dat beheerders helpt de software van AFAS beter te onderhouden en te optimaliseren. Met dit model helpen we je graag op weg.

Download het model voor de jaarplanner

Beheerplan

Om de beheerorganisatie goed op te zetten adviseert AFAS om een beheerplan op te stellen. De themapagina is ook relevant voor organisaties die al langer werken met onze software.

Bekijk de themapagina

Communicatieplan

Start jouw organisatie met de implementatie van de software van AFAS? Of zijn jullie druk bezig de software te optimaliseren? Dan is het belangrijk hier goed over te communiceren.

Bekijk de themapagina

Vacaturetekst

Op zoek naar de juiste functioneel- of applicatiebeheerder voor jouw organisatie? Wij hebben een in te vullen vacaturetekst voor je klaar gezet. Zo vind jij de juiste kandidaat!

Download de vacaturetekst template

AFAS Gebruikersgroep

De AFAS Gebruikersgroep op LinkedIn biedt je de mogelijkheid om kennis te delen met andere AFAS beheerders. Leer van en kom in contact met andere klanten van AFAS.

Word lid van de AFAS Gebruikersgroep

Tips & trucs

Veelgestelde vragen

Als AFAS beheerder mag je de Tips & Trucs en wat er nieuw is in Profit niet missen. Ontvang je deze nog niet? Vink dan 'Tips & Trucs / Nieuw in Profit' aan in je profiel.

Ga naar je profiel

OPB 2.0

Benieuwd naar de visie van AFAS? Het boek Ondernemingsprocesbeheer (OPB) 2.0, de kunst van succesvol ondernemen legt je precies uit hoe je werkt in de visie van AFAS.

Download gratis het E-book