Modellen 

 Hulpmiddelen voor de Succesbeheerder 


Sneltoetsen bureaubladachtergrond

Sneltoetsen op je achtergrond

Ken jij alle sneltoetsen al in AFAS Profit? Nee? Met deze bureaublad achtergrond straks wel!. Tip: je kan deze ook op je lock-screen gebruiken.

Download de achtergrond (1920 x 1080)
Of speel de AFAS Sneltoetsen Quiz!


Inrichtsplan acceptatietesten

Inrichtingsplan Acceptatietesten

Om ook jouw testproces en livegang soepel te laten verlopen moet je acceptatietesten. In dit plan vind je de inrichtingsbeschrijving voor het maken van een acceptatieportal.

Bekijk het inrichtingsplan


model testplan

Testplan

Na de gewenste inrichting volgt de volgende onmisbare stap van de implementatie: Het testen. Testen is cruciaal voor een goede oplevering, maar hoe pak je zoiets aan?

Bekijk de themapagina


Beheerplan

Om de beheerorganisatie goed op te zetten adviseert AFAS om een beheerplan op te stellen. De themapagina is ook relevant voor organisaties die al langer werken met onze software.

Bekijk de themapagina


Communicatieplan

Start jouw organisatie met de implementatie van de software van AFAS? Of zijn jullie druk bezig de software te optimaliseren? Dan is het belangrijk hier goed over te communiceren.

Bekijk de themapagina


AFAS Icon Database

AFAS Icon Database

Bezig met het stijlen van je InSite en wil je hiervoor de standaard AFAS icoontjes gebruiken? Je vindt de AFAS icoontjes allemaal terug in de AFAS Icon Database.

Bekijk de AFAS Icon Database


Jaarplanner

De jaarplanner biedt een praktisch handvat dat beheerders helpt de software van AFAS beter te onderhouden en te optimaliseren. Met dit model helpen we je graag op weg.

Download het model voor de jaarplanner


Vacaturetekst

Op zoek naar de juiste functioneel- of applicatiebeheerder voor jouw organisatie? Wij hebben een in te vullen vacaturetekst voor je klaar gezet. Zo vind jij de juiste kandidaat!

Download de vacaturetekst template


AFAS Gebruikersgroep

De AFAS Gebruikersgroep op LinkedIn biedt je de mogelijkheid om kennis te delen met andere AFAS beheerders. Leer van en kom in contact met andere klanten van AFAS.

Word lid van de AFAS Gebruikersgroep


Tips & trucs

Veelgestelde vragen

Als AFAS beheerder mag je de Tips & Trucs en wat er nieuw is in Profit niet missen. Ontvang je deze nog niet? Vink dan 'Tips & Trucs / Nieuw in Profit' aan in je profiel.

Ga naar je profiel


OPB 2.0

Benieuwd naar de visie van AFAS? Het boek Ondernemingsprocesbeheer (OPB) 2.0, de kunst van succesvol ondernemen legt je precies uit hoe je werkt in de visie van AFAS.

Download gratis het E-book