Support+

Met Support+ automatiseer je eenvoudig het toevoegen van systeemgebruikers en het aanleveren van een reservekopie. Hierdoor kunnen AFAS-medewerkers sneller en efficiënter met jouw vraagstuk aan de slag, wat de doorlooptijd verkort. Dit alles is in jouw abonnement inbegrepen, zonder extra kosten. AFAS heeft alleen nog jouw toestemming nodig!

 

Jouw voordelen met Support+

  • Eenvoudig AFAS-systeemgebruikers toevoegen, zonder tussenkomst van een beheerder.
  • Kortere doorlooptijd van incidenten dankzij directe toegang tot de juiste informatie.
  • Veiligheid boven alles! Systeemgebruikers worden na afhandeling van een incident of aanvraag automatisch geblokkeerd.
 

 

Geautomatiseerde toegang tot jouw omgeving

Met Support+ is het toevoegen van systeemgebruikers en het aanleveren van een reservekopie volledig geautomatiseerd. De activering van Support+ is standaard 1 jaar geldig, en we herinneren je jaarlijks aan de verlenging. Twee weken na de herinnering wordt de activering automatisch met een jaar verlengd, tenzij je besluit te stoppen. 

  • Kosteloos, ook na het eerste jaar. 
  • Geautomatiseerde toegang is enkel mogelijk vanuit een lopend incident of aanvraag. Alle Support+ aanvragen worden netjes gelogd en zijn dus altijd inzichtelijk. Systeemgebruikers worden automatisch geblokkeerd na afhandeling. 
  • Alle AFAS-medewerkers beschikken over een VOG-verklaring.
  • Support+ geeft toegang tot dezelfde data als in het huidige proces van systeemgebruiker of het opvragen van een reservekopie. Deze toegang wordt enkel geautomatiseerd, waardoor handmatig toevoegen door een beheerder verleden tijd is. 

Verhoog je efficiëntie, veiligheid en verkort de doorlooptijd van jouw incidenten en aanvragen. Activeer Support+ en ervaar de voordelen zelf! Waar wacht je nog op?

Activeer Support+ nu

Het enige wat je hoeft te doen is Support+ te activeren. Dit kan alleen als je een beheerder bent van de organisatie. De activering is vervolgens 1 jaar geldig.

 

De activering van Support+ heeft invloed op de gehele organisatie en is dus actief op alle mogelijke abonnementen. Eenmaal geactiveerd, zal Support+ toegepast worden in alle omgevingen die onderdeel zijn van jouw abonnement(en).

Dienstverlening stopzetten of heractiveren

Intrekken en heractiveren doe je op dezelfde plek en is eenvoudig zelf te regelen.

Opt-out

Wil je of kan je niet gebruik maken van Support+? Dan kan je dit hier aangeven.

Bekijk ook