Nieuw in Profit 1

Applicatiebeheer

Autorisatie tool makkelijker te bedienen

De interface van de Autorisatie tool is zoveel mogelijk gelijkgetrokken met de rest van Profit. Er is geen menubalk meer, want je vindt de knoppen op de plaatsen waar je die nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe gebruikersgroep aanmaken? Ga naar het tabblad Onderhoud groepen en klik op Nieuw (de werking is dus hetzelfde als de rest van Profit). 

Maar we hebben ook mooie nieuwe functionaliteit in de aanbieding: je kunt nu filteren op de tabbladen Menu, Autorisatie, InSite en Pocket.  Hierdoor vind je snel het onderdeel waarmee je aan de slag wilt. Je kunt filteren op de standaardonderdelen die altijd in Profit aanwezig zijn, maar ook op bijvoorbeeld je eigen filters of vrije inrichting.

 

Het zoeken heeft nog een leuke bonus: je kunt ook de rechten van een bepaalde gebruikersgroep zoeken. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel zien welke filters bij een bepaalde gebruikersgroep geactiveerd zijn.

 

Importeren makkelijker en overzichtelijker

De importwizard is makkelijker in het gebruik, want de keuze Import via bestaande definitie en/of wijzigen bestaande definitie is gesplitst in:

 • Import via bestaande definitie
  Je importeert de gegevens op basis van een bestaande importdefinitie, waarbij je alleen de naam van het te importeren bestand kunt wijzigen. Alle andere stappen voor het aanpassen van de importdefinitie hoef je niet meer te doorlopen, je kunt direct door met de feitelijke import.
 • Bestaande definitie bewerken en importeren
  Heb je een importdefinitie, maar
   wil je iets aanpassen? Dan gebruik je deze optie.

 

Er zijn nog meer aanpassingen om het importeren makkelijker en eenvoudiger te maken, die vind je in het Help Center.

 

Snel een app connector aanmaken

Je kunt nu via één wizard een app connector met een bijbehorende gebruikersgroep en gebruiker aanmaken. Je voegt de gewenste Get- en UpdateConnectoren toe en in de laatste stap krijg je een token. De app connector is direct klaar voor gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken in de Management tool

Je start de Management tool, opent een tabel, maar waar staat nu dat ene veld? Je kunt nu makkelijk zoeken in de Management tool via het filter in een weergave. Dit werkt op alle tabbladen in de Management tool.

 

 

 

 

Snel een workflowconditie kopiëren

Je kunt snel een workflowconditie kopiëren. Vul een nieuwe naam in, check het filter en je hebt er weer een conditie bij.

 

 

 

 

Meer mooie functionaliteit

 • CSR nu ook voor HRM-klanten

  CSR is nu ook beschikbaar als je een Profit+ HRM-licentie hebt. Zo kunnen klanten met zowel een ERP- als een HRM-licentie profiteren van alle voordelen van het vastleggen en rapporteren van CSR-gegevens via Profit. Natuurlijk beschik je ook over het Dashboard CSR dat snel visueel inzicht biedt in de stand van zaken.

 • Ondertekende bijlage(n) verwijderen
  Bij alle workflows waar je de mogelijkheid hebt om bijlage(n) te ondertekenen is de nieuwe speciale actie Ondertekende bijlage(n) verwijderen beschikbaar om in te richten. Via deze actie kan de gebruiker in InSite alle ondertekende bijlagen en de SignServiceLog.pdf verwijderen. 

 • Nieuw signaal - Openstaande taken OutSite-gebruiker
  Met het nieuwe repeterende signaal Openstaande taken per gebruiker OutSite (Profit) krijgt een OutSite-gebruiker automatisch een e-mailbericht met de openstaande ta
  ken.