Applicatiebeheer

Nieuw in Profit 12


Highlights

Autorisatie o.b.v. functie medewerker

Je kunt medewerkers automatisch in de juiste autorisatiegroepen plaatsen op basis van hun functie. Als een medewerker in dienst komt of een nieuwe functie krijgt, wordt direct de juiste autorisatie toegekend. De Autorisatie tool komt er dus niet meer aan te pas, de rechten staan in één keer goed! 

Een medewerker kan een rol ook tijdelijk vervullen, bijvoorbeeld om bij te springen op een drukke afdeling. Daarnaast zijn er persoonlijke rollen. Dit zijn rollen die niet aan een functie gebonden zijn, zoals OR-lid of BHV'er.


Er zijn twee nieuwe rapporten waarmee je de autorisatie kunt nalopen, namelijk Autorisatie per gebruikersgroep (Profit) en Autorisatie per gebruiker (Profit)

Het rapport Autorisatie per gebruikersgroep toont alle uitgedeelde autorisatie per gebruikersgroep. Het rapport Autorisatie per gebruiker toont de autorisatie die per gebruiker is ingesteld. We adviseren je gebruikers nooit 'eigen' autorisatie te geven, dit rapport helpt je om hier paal en perk aan te stellen! Uiteraard wordt het gebruik van de standaard gebruikersgroepen van harte aanbevolen.UpdateConnectoren

Met de nieuwe UpdateConnector Confrontatie (FbConfrontation) kun je ontvangstregels matchen met inkoopfacturen.

Zie verder de releasenotes van Profit 12 voor andere wijzigingen.