Nieuw in Profit 15

InSite en OutSiteAutomatisch documenten genereren via workflow

In InSite en OutSite kan bij de start van een nieuwe workflow automatisch een Word-document gegenereerd worden. Ook tijdens de workflow kun je automatisch documenten genereren en eventueel converteren naar PDF. Ook kunnen de documenten digitaal ondertekend worden.

Reacties geoptimaliseerd

Het werken met reacties op dossieritems is volledig opnieuw ontworpen en heeft een gave, moderne look & feel gekregen. Je kunt nu regeren op een reactie, waarbij de originele reactie als quote getoond wordt. Je kunt reacties makkelijk indelen met (zelf in te richten labels, zoals AkkoordBeste oplossingVraag, etc. Ook kun je snel een reactie delen, bijvoorbeeld via e-mail. En dat is nog lang niet alles... Facelift Sitebeheer

Ook Sitebeheer heeft een moderne look & Feel gekregen en de indeling is gebruiksvriendelijker gemaakt. Het is nu makkelijker om te schakelen tussen de gepubliceerde versie, de AFAS-versie en een eventueel concept. Ook is het makkelijker geworden om te werken met secties. De nieuwe versie van sitebeheer leveren we naar verwachting na dit weekend uit via een patch.Memoveld vergroten en kopiëren naar klembord

Soms staat er veel tekst in een memoveld bij een dossieritem of in een eigenschappenscherm. Daarom kun je deze velden nu maximaliseren. Ook kun je de hele tekst in één keer kopiëren naar het klembord.


Verwijderen invulformulieren

De nieuwe functie  Algemeen /In & OutSite / Invulformulier / Ingevulde formulieren toont alle ingevulde formulieren. Je kunt formulieren snel selecteren en in één keer verwijderen, bijvoorbeeld omdat dit belangrijk is in het kader van de AVG.