Nieuw in Profit 16

HRM

 

Salarisverwerkingsplan automatisch verlengen

Onderdeel van de jaarovergang Payroll is het handmatig toevoegen van de salarisverwerkingsplannen voor het nieuwe jaar. Dat hoeft vanaf nu niet meer. Vanaf nu kan je de salarisverwerkingsplannen automatisch laten genereren voor het nieuwe jaar.

 

Gegevens overnemen bij nieuw subdienstverband

Bij het toevoegen van een nieuw subdienstverband moesten in InSite veel gegevens handmatig overgenomen worden naar het nieuwe subdienstverband. Dit is proces is in InSite verbeterd. Bij het toevoegen van een nieuw subdienstverband voor uitbreiding of vervanging neemt Profit de volgende gegevens over:

  • Formatieplaats 
  • Organisatorisch eenheid 
  • Kostenplaats 
  • Kostendrager 
  • Onderwijsinstelling

 

Optimalisatie uit dienst

Het veld Laatste werkdag is toegevoegd, je kunt dit vullen bij het uit dienst melden van een medewerker. Voor dit veld is ook een nieuw signaal beschikbaar: Medewerker/Arbeidsverhouding: Laatste werkdag (Profit). Dit signaal geeft aan dat het de laatste werkdag is van je collega.

Het is vanaf nu ook mogelijk om medewerker uit dienst te melden als er al toekomstige salaris-, contract-, rooster- of functieregels zijn. Als deze er waren, dan kon je de medewerker niet uit dienst melden. Je moest dan eerst alle regels handmatig verwijderen. Dat hoeft vanaf nu niet meer. Bij het uit dienst melden verwijdert Profit automatisch de toekomstige regels.