Nieuw in Profit 21

CRM

 

Geen dubbele personen en organisaties meer in InSite

Er is nu een controle op dubbeling in InSite bij het aanmaken van organisaties, (contact)personen, inkoop- en verkooprelaties.

Wanneer er bij het aanmaken van een organisatie of persoon een match wordt gevonden, geeft InSite een melding. In het Help-artikel vind je terug op welke velden precies gecontroleerd wordt. 

Workflowconditie dagelijks checken

Een actie in een workflow kan automatisch worden uitgevoerd op basis van een conditie. Deze conditie kan nu elke dag opnieuw gecontroleerd worden! Je bepaalt zelf bij welke acties je dit wilt gebruiken. Hierdoor bereik je bijvoorbeeld dat op basis van het bereiken van een bepaalde datum of het wijzigen van andere gegevens de workflow automatisch doorgaat naar een volgende stap. Een voorbeeld: de uitdienst workflow wordt automatisch gestart als een medewerker uit dienst wordt gemeld, maar de eerste vervolgactie mag pas een maand voor de uitdienst-datum worden uitgevoerd. Hier heb je nu geen omkijken meer naar.

 

Kleurenbalk met workflowstatus in InSite en OutSite

Je kunt elke workflowstatus nu een eigen kleur geven. In InSite en OutSite wordt de workflowstatus met een balk in de betreffende kleur getoond.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste reactie bij een dossieritem in de weergave zien

Je kunt de laatste interne en externe reactie bij een dossieritem zien in de weergave. Hierdoor zie je snel of je bij bepaalde dossieritems of workflows in actie moet komen!

 

 

Bij het versturen van een e-mailbericht via de workflow kun je de laatste reactie meesturen. Hierdoor kun je bij workflows die via de je klantportal lopen, bijvoorbeeld de laatste reactie naar de klant sturen. 

Bestemming workflow in weergave

De huidige bestemming van een workflow kan worden getoond in de weergaven in InSite. Voeg zelf de velden Gebruikersgroepen, Rollen en Verantwoordelijkheden toe aan de weergave. Je kunt ook weergaven maken met flows voor bijvoorbeeld specifieke afdelingen.

 

 

 

 

Nieuwe import cursusdeelnemer als contactpersoon

Met de nieuwe functie CRM / Beheer / Import Cursusmanagement / Deelnemernieuw contactpersoon kun je een deelnemer importeren als contactpersoon bij een organisatie. 

 

Meer mooie functionaliteit

  • Bewaartermijnen uitgebreid
    Je kunt
    nu ook bewaartermijnen vastleggen bij de volgende typen dossieritem: Loonbelastingverklaring (-99), Verblijfsdocument (-97) en Afwijzen sollicitant (-83).
  • Dashboard Forecast
    Het is nu mogelijk om het dashboard Forecast te baseren op bedrag en aantal. Hierdoor is het mogelijk om voor Bedrag en Aantal kpi-regels aan te maken in de kpi-tabel Forecast: target per verantwoordelijke

 

 

 

Wil je de gave meegeleverde functionaliteit zelf doorlopen? De nieuwe best practice inrichting bekijken en nabouwen?

Vraag dan de nieuwste demo-omgeving aan!

(Gebruikers komen bij je licentie op, maar je kunt deze gewoon blokkeren).