Nieuw in Profit 22

Applicatiebeheer

 

CSR

Het meten van de ecologische voetafdruk van de organisatie wordt steeds belangrijker. Daarom kun je nu het energieverbruik in Profit vastleggen en de CO2-uitstoot laten berekenen. 

Je krijgt inzicht in het verbruik via Profit en via het nieuwe dashboard CSR.

 

In control met het Dashboard Autorisatie

Met dit dashboard heb je als beheerder meer grip op de autorisatie van Profit, InSite, OutSite en Pocket. Natuurlijk heb je snel inzicht in de autorisatie per gebruikersgroep en gebruiker. Met de KPI's wordt je direct getriggerd om acties te ondernemen, bijvoorbeeld omdat bepaalde onderdelen op gebruikersniveau geautoriseerd zijn (moet je niet willen). Met dit dashboard wordt je autorisatie een strakker geheel!

 

Slim omgaan met workflowbestemmingen zonder gebruikers

Bij elke workflowtaak bepaal je welke gebruikers rechten hebben op de taak, door een taakbestemming op te geven in de workflow. Er zijn echter wel eens bestemmingen zonder gebruikers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een project zonder projectleider, dan zal de workflowbestemming Projectleiding (Profit) geen gebruikers opleveren. Er is nu een makkelijke manier om in een vaste volgorde een aantal bestemmingen af te lopen, tot een bestemming met gebruikers is gevonden. Hiermee voorkom je lastige condities in de workflow of het koppelen van onnodig veel bestemmingen, je hoeft alleen de volgorde in te richten.

 

 

 

 

Meer mooie functionaliteit

 • Logging van dossieritems o.b.v. profiel
  Als een dossieritem wordt aangemaakt op basis van een profiel, wordt voortaan ook gelogd welk profiel gebruikt wordt. Hiervoor is in de gegevensverzamelingen van dossieritems het functieveld Aangemaakt met profiel beschikbaar. Dit functieveld toont de naam van het profiel.
   
 • Logging op profiel en context
  Het is mogelijk de logging in te schakelen voor profielen, veldinstellingen en contexten.
   
 • Logging op wijzigingen in logvelden
  Als je de logging wijzigt via Algemeen / Inrichting / Logboek / Beheer, dan worden deze wijzigingen als zodanig nu ook gelogd. Hiermee kun je dus zien of iemand de instellingen van de logging gewijzigd heeft. Deze logging is altijd ingeschakeld en kan niet worden uitgeschakeld. Gelogde regels kunnen niet worden verwijderd.
   
 • UpdateConnector verbanden (KnRelationship)
  Er is een nieuwe UpdateConnector voor het toevoegen en verwijderen van verbanden in Profit CRM.
   
 • Autorisatie tool in Test- of Acceptomgeving
  Als je een Test- of Acceptomgeving gebruikt, zie je bovenaan een gekleurde balk (bijvoorbeeld een groene balk in een Testomgeving). Bij het testen in een dergelijke omgeving gebruik je vaak de Autorisatie tool. Voor de duidelijkheid zie je nu ook een gekleurd kader om de Autorisatie tool (bijvoorbeeld een groen kader om de Autorisatie tool in een Testomgeving).