Nieuw in Profit 22

Bouw

 

Betere aansluiting meetstaat en projectprognose

In de projectprognose neemt Profit nu ook de bedragen uit de meetstaat mee. Hiervoor zijn drie nieuwe velden toegevoegd in de projectprognose: Meetstaatbedrag (origineel)Meetstaatbedrag (meer-/minderwerk) en Totaal meetstaatbedrag

Daarnaast houden de volgende velden in de projectprognose nu ook rekening met de meetstaat: Aanneemsom (zonder meer-/minderwerk), Meer-/minderwerk en Totale aanneemsom.

Zodra je je projectprognose periode actualiseert tellen de meetstaatbedragen mee. Oude projectprognoses worden niet bijgewerkt.

Overig:

  • De meetstaat is nu altijd exclusief btw.
  • Bij de facturatie kijkt Profit niet meer naar de instelling met betrekking tot Prijs incl. btw bij de verkooprelatie maar naar de instelling bij de meetstaat, als je factureert op basis van een factuurvoorstel vanuit de meetstaat. Facturatie is dan dus exclusief btw.

 

Dashboard Bouw


Aan het Dashboard Bouw is aan de tabbladen Uren werkbegroting, Uren per week en Werkbegroting in de draaitabellen het veld Hoofdproject toegevoegd. Deze staat nu als eerste in de draaitabel.

Je hebt hiermee een extra mogelijkheid om te filteren en gegevens makkelijker over projecten heen te vergelijken.

 

 

 

Meer mooie functionaliteit

  • Velden voor declaraties
    In declaraties in Pocket en de UpdateConnector HrDeclarationInSite kunnen vanaf nu de volgende velden worden meegestuurd:
  • Type projectkosten
  • Bewakingscode