Nieuw in Profit 22

Projecten

 

Matrix boeken met alleen HRM

Ook als je geen Profit Projecten in je licentie hebt kun je nu gebruikmaken van het nieuwe matrix boeken in InSite.

Bij een licentie met alleen HRM heb je doorgaans geen werksoorten, alleen urensoorten. Profit is nu zo in te richten dat je ook alleen daarmee een Vaste lijst kunt maken en uren boeken.

Behalve uren kun je ook kosten boeken.

 

Inzicht mogelijkheden tussen projectopbrengsten en financieel uitgebreid

De nieuwe activering Journaliseren verkoopfacturen verdichten per projectfase zorgt er vanaf Profit 22 voor dat Profit de journaalpostregels voor alle verkoopfacturen waarin een projectfase is gebruikt per projectfase aanmaakt/ verdicht.  

 

 

Verder zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de integratie tussen projecten en financieel, waardoor je gemakkelijker en uitgebreider inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten per periode op een project. 

  • Het aanmaken van de transitorische projectopbrengstregels uit abonnementen is verplaatst van het facturatieproces naar het proces van journaliseren.
  • Op de (transitorische) projectopbrengstregels schrijft Profit het journaalpostnummer en journaalpostvolgnummer weg. Hierdoor is het eenvoudiger geworden om bijvoorbeeld het juiste boekjaar/periode (uit de bijbehorende journaalpostregel) op te halen per opbrengstregel. Hierdoor kun je gemakkelijk de omzet per periode per project(fase) bepalen uit de opbrengstregels.

 

Meer mooie functionaliteit