Ruimte bg
Evenementnaam


Webinar onboarding

lijn
Datum en tijd evenement


Heeft plaatsgevonden op
Dinsdag 14 januari

Lijn
Locatie


Je eigen werkplek

Lijn
kosten


Kosteloos


ruimte bg

Webinar Onboarding

Voor een warm welkom van jouw nieuwe medewerkers

Een goed gestructureerd onboardingsproces speelt een steeds belangrijkere rol bij het aantrekken én het behouden van nieuwe medewerkers. Zij willen namelijk niet alles zelf uitzoeken maar ontvangen graag persoonlijke begeleiding.

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de mogelijkheden voor een gestructureerde en geautomatiseerde onboarding in AFAS. Daarbij richten we ons niet alleen op de administratieve zaken, maar ook het integreren van het leren kennen van de bedrijfscultuur gedurende het onboardingsproces.

Tussenruimte

Programma

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, kijk het hieronder terug!

Sprekers

Evelien Mulder

Succesmanager

Evelien heeft bij AFAS al veel verschillende functies mogen vervullen en heeft daardoor op verschillende vlakken veel ervaring op mogen doen. Als consultant heeft ze bijvoorbeeld veel grote en kleinere (zorg-)organisaties begeleid en goed van binnen kunnen bekijken. Daardoor kent Evelien veel praktijkvoorbeelden van de bedrijfsvoering en heeft de software van AFAS nauwelijks meer geheimen voor haar.

Jill Kerkmans

Succesmanager

Na jaren als consultant bij klanten over de vloer te zijn geweest om de software te implementeren, gaat Jill nu als succesmanager langs klanten om te helpen de software te optimaliseren. Haar focus ligt altijd op automatiseren en de software voor je te laten werken, met als doel sneller, efficiënter en veiliger te werken.
Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars