Ruimte bg
Evenementnaam


Webinar Digitaal ondertekenen

lijn
Datum en tijd evenement


Vrijdag 24 april 2020

Lijn
Locatie


Online, vanaf je eigen werkplek

Lijn
kosten


Kosteloos


ruimte bg

Webinar Digitaal ondertekenen

Het digitaliseren van processen neemt een steeds grotere vlucht. Of het nu omwille van het milieu, de efficiëntie of voor rapportagedoeleinden is; steeds meer organisaties digitaliseren één voor één hun processen. Er is echter een aantal processen die nog maar mondjesmaat wordt gedigitaliseerd, namelijk de processen waarbij er een “formele” ondertekening door één of meerdere partijen nodig is. Dit kan bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, een contract of een offerte zijn. Dit is natuurlijk zonde want AFAS heeft hier sinds januari 2019 een mooie oplossing voor: de AFAS Signing Service. De oplossing is makkelijk toe te voegen aan workflows en in diverse standaard workflows is deze al beschikbaar.

Tijdens dit webinar word je meegenomen in de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen en laten we zien hoe eenvoudig dit te gebruiken is. Overweeg je dit te gaan gebruiken? Schrijf je dan snel in, wij helpen je graag op weg!

Tussenruimte

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden.
Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:


Sprekers

Rico Hein

Succesmanager

Rico is succesmanager en sinds 2007 werkzaam bij AFAS. Hij helpt klanten graag met tactische of strategische vraagstukken op het gebied van HRM en Payroll. Dit kan bijvoorbeeld zijn het invoeren van ESS/MSS of het opzetten van een goede beheerorganisatie. Hij ziet het gebruik van digitaal ondertekenen nog (te) weinig terug bij klanten en hij is vastbesloten daar iets aan te doen. Zulke mooie functionaliteit mag niet onbenut blijven!

David de Raad

Succesmanager

David is succesmanager en sinds 2009 met veel plezier werkzaam bij AFAS. Als succesmanager analyseert hij samen met klanten hun huidige bedrijfsprocessen en inrichting van de software en bekijkt hij hoe deze beter benut of geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kunnen zij zich richten op hun doelstellingen in plaats van de administratieve handelingen. Een administratieve handeling die naar zijn mening veel efficiënter kan is het ondertekenen van documenten binnen diverse bedrijfsprocessen. Via deze inspiratiesessie laat hij graag zien dat digitaal ondertekenen via AFAS Profit een eenvoudig, tijdbesparend en veilig proces is.


Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars