Overzicht Webinars

Vanuit je werkplek of thuis in je luie stoel alles te weten komen over een actueel onderwerp? Dat kan! Hieronder vind je een overzicht van de webinars die we tot nu toe hebben uitgezonden.
Wij wensen je veel kijkplezier toe! 


Webinar Vaste ActivaOver dit webinar

Hiernaast kun je het webinar terugzien. In een uur tijd nemen we je mee in de werking van de functionaliteit vaste activa en helpen we je om direct aan de slag te gaan met de inrichting. Hierna kun je met een gerust hart afscheid nemen van extracomptabele Excelsheets en ga je voor volledige automatisering van je activa administratie. 

Webinar InSite & Outsite Styling


Over dit webinar

 Tijdens dit webinar wordt nader ingegaan op de tips en trucs om binnen InSite en Outsite je pagina's zo te stylen dat de gebruikers hier optimaal mee kunnen werken. 

Webinar AVG/GDPR


Over dit webinar

Hiernaast kun je het webinar terugzien. Tijdens dit webinar gaan we vooral in op de praktische toepassing van de wetgeving in onze software en hoe je er op een pragmatische manier mee kunt omgaan. 

Webinar Het nieuwe uren boeken


Over dit webinar

 Tijdens dit webinar wordt nader ingegaan hoe je sneller uren boekt door middel van een gebruiksvriendelijke werkwijze.

Webinar Inkoop (Budget tot betaling)


Over dit webinar

Zie hoe je door inkoopprocessen strategisch te benaderen en te borgen in jouw ERP-systeem, grip houdt op het proces en de uitkomsten hiervan. 

Webinar Finance auditor


Over dit webinar

Zie hoe de auditor in AFAS Profit, geheel automatisch, fouten en potentiële problemen opspoort en signaleert in jouw financiële administratie. Zo wordt ook de echte accountantscontrole een stukje minder spannend.

Webinar Payroll cloud


Over dit webinar

Zie de werkwijze die je efficiency laat stijgen door de administratie bij de klant en via de portal te laten plaatsvinden.

Webinar Payroll in controll


Over dit Webinar

Zie hoe je grip krijgt op je payrollproces door de administratie in de lijn te laten plaatsvinden en de controle tijdens het proces.