AFAS Accept

Als AFAS Accept klant heb je de mogelijkheid een nieuwe Update te testen voordat deze live gaat. Op deze pagina vind je alle informatie die belangrijk is om gebruik te maken van AFAS Accept. 

m

Waarom AFAS Accept?

Voordat we een Update van Profit uitbrengen worden zoveel mogelijk scenario's uitgebreid door ons getest. Om ook jou de kans te geven in een vroeg stadium de nieuwe Update te testen hebben we AFAS Accept (voorheen OTA) geïntroduceerd. AFAS Accept biedt je een aparte testomgeving waarin je de mogelijkheid hebt om ruim voor de releasedatum van een Update al je bestaande processen te doorlopen. Daarnaast krijg je de kans alvast alle nieuw toegevoegde functionaliteit te testen.

Op welk moment vraag je een Accept omgeving aan? 

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Zorg dat je de rol 'Beheer van AFAS' hebt aangevinkt in je persoonlijke gegevens op de klantportal. Je ontvangt van ons een e-mail, zodra een Profit Update beschikbaar is op AFAS Accept. Via een incident geef je vervolgens aan van welke omgeving jij een kopie wilt op AFAS Accept.

Overgang live-omgeving

Werk je met AFAS Online? Vanaf de releasedatum van een Update zetten we geleidelijk (in groepen) al onze klanten over. Als Accept klant zit je standaard in de laatste groep die wordt overgezet. Bekijk het Update Center om te zien op welke datum je live-omgeving wordt overgezet. 

Wanneer heb je recht op AFAS Accept?

Je hebt recht op een AFAS Accept omgeving als dit in je licentie zit. Zit het niet in je licentie, maar wil je hier wel gebruik van maken? Stuur dan een order in om je licentie aan te passen.

Op dit moment is Profit 3 beschikbaar voor AFAS Accept. Wil jij testen? Geef aan van welke omgeving jij een kopie wilt op AFAS Accept! 

Je krijgt toegang tot je Accept omgeving via een aparte Profit RDP. Download het RDP bestand om je Accept omgeving te kunnen openen.

Wil je weten wanneer een nieuwe Update uitkomt? Op het Update Center vind je alle informatie rondom aankomende updates.

Neem contact op!

AFAS Adviseur

Team Customer Care houdt je op de hoogte over de beschikbaarheid van Updates op AFAS Accept. Heb je een andere vraag over AFAS Accept? Stel dan hier je vraag!

Consultant

Ben je aan het testen op Accept en loop je ergens tegenaan? Stuur zo snel mogelijk een incident in bij AFAS Support. We hechten veel waarde aan je input!

ga naar top