Inspirerende InSite voorbeelden

InSite is het startpunt van je werkdag en dé plek voor al je bedrijfsprocessen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat geldt ook voor de styling. Benieuwd hoe andere AFAS-klanten hun InSite opmaken? Hieronder vind je een selectie.

Ben je trots op jouw InSite en wil je deze óók in onderstaand lijstje toevoegen? Laat het ons weten!

Alle voorbeelden zijn volledig geanonimiseerd.

Carmel

Carmel verbindt VO-scholen, verspreid door heel Nederland. Doordat medewerkers hun HR-zaken makkelijk regelen via InSite houden zij meer tijd over voor onderwijsverbetering, kennisuitwisseling, en leren van én met collega’s.

Stichting ORO

Stichting ORO helpt kwetsbare mensen, die een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebben, te groeien van geluk.

Meer screenshots
 
Deltion College

Door te werken met taken en signalen legt het Deltion College werkzaamheden vast. Workflows zijn een belangrijk onderdeel van hun InSite. Je stuurt ook zelf je aanvragen in.

Hutten Catering

Bij Hutten Catering hebben ze de ambitie mensen gelukkig te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de planeet. Om het werk makkelijker te maken zien medewerkers gelijk hun openstaande taken, en kunnen ze daaronder ook direct zelf hun HR-zaken regelen.

Rijksuniversiteit Groningen

De InSite van de RUG is op werkgemak ingericht. Van loonstroken, verlof en ziekmelden tot inkoopaanvragen, alles vind je hier in het menu. Slim: Op de inlogpagina waarschuwt de RUG op het gebruik van openbare computers en je gegevens, uitloggen en het vergrendelen van je scherm.

Meer screenshots
Hogeschool Saxion

Saxion zet volop in op de ontwikkeling van hun medewerkers. InSite wordt niet alleen ingezet voor projecten en uren, maar ook met Cursusmanagement voor opleidingen en coaching.

Meer screenshots
RDW

Op de website van het RDW regelen bezoekers snel zelf zaken met betrekking tot hun voertuig. Om ook medewerkers van alle gemakken te voorzien, regelen zij via InSite al hun zaken en gegevens zelf. En voor leidinggevenden zijn de HR-taken voor hun medewerkers geautomatiseerd.

Meer screenshots
Ambulante Thuiszorg

Om zeker te weten dat de medewerkers minimaal één cadeau onder de kerstboom hebben liggen, heeft Ambulante Thuiszorg ervoor gekozen om haar medewerkers via InSite een digitaal verlanglijstje aan te laten leveren.

Meer screenshots
Groosman Architecten

Groosman ontwerpt in Rotterdam aan een waardevolle stad, die klaar is voor de toekomst. Hun strakke oog voor design laten zij mooi terug komen op hun InSite.

Meer screenshots
Getnoticed

Getnoticed noemt zichzelf online recruitment vakidioten, en zij helpen hun klant met twee dingen: bereik en conversie. Om hun werk zo goed mogelijk te doen werken zij op InSite met onder andere taken, projecten en forecast.

Meer screenshots