Inspirerende voorbeelden van een site gemaakt met AFAS OutSite

Van opleidingsportaal, bedrijfswebsite tot 'werken bij'-site

OutSite, de CMS-functionaliteit van AFAS, is op vele manieren in te zetten. Je kunt het inzetten als portaal voor bijvoorbeeld je klanten, leveranciers, cursisten of sollicitanten, maar ook als bedrijfswebsite. Laat je inspireren door deze OutSites van AFAS-klanten!

AZ Alkmaar: werken bij

Over de website: 
Een transfer maken naar AZ? Daar hoef je niet per se voetballer voor te zijn. Op werkenbijaz.nl vind je alle vacatures van AZ en kun je direct solliciteren.

Website: www.werkenbijaz.nl


VieCuri: werken bij

Over de website:
VieCuri zet OutSite in om nieuwe zorgprofessionals aan hun te binden. Je vindt er vacatures, maar ook verhalen van medewerkers.

Website: www.werkenbijviecuri.nl


Certicon: bedrijfswebsite en werken bij

Over de website: 
Certicon Bodemexperts zet OutSite in voor zowel de bedrijfswebsite als de vacatures. Alles wat je over Certicon wilt weten, vind je op hun website.

Website: www.certicon.nl


CGMV: ledenwerving

Over de website: 
CGMV, de vakorganisatie voor christenen, zet OutSite als website om onder andere nieuwe leden te werven. Je kunt je via de site inschrijven als nieuw lid. Leden kunnen tevens inloggen op het portaal.

Website: www.cgmv.nl


NL Digital: leden portal

Over de website: 
NL Digital zet OutSite in voor hun ledenportal. Je vindt er oa. hun bijeenkomsten en kunt via de site in contact met ze komen.

Website: leden.nldigital.nl


Munckhof: werken bij

Over de website: 
Bij Munckhof vind je niet alleen vacatures, maar leer je ook gelijk je toekomstige collega's kennen.

Website: werkenbij.munckhof.nl


Hodes huisvesting: bedrijfswebsite

Over de website:
Hodes gebruikt OutSite als bedrijfswebsite om te laten zien wie zij zijn en om haar producten aan te bieden.

Website: www.hodes-huisvesting.nl


 

Verticaal Transport Centrum (VTC): bedrijfswebsite / opleidingsportaal

Over de website:
Voorheen werden alle inschrijven voor opleidingen handmatig ingevoerd. Nu loopt alles via OutSite. De site is niet alleen een mooi visitekaartje, maar bespaart VTC dus ook een hoop tijd!

Website: www.vtc.nl


SAA Verzekeringen: werken bij

Over de website: Op de werken bij site van SAA Verzekeringen vind je een uitgebreid overzicht van de vacatures, maar leer je ook de organisatie goed kennen. Van het sollicitatieproces tot aan individuele verhalen.

Website: werkenbij.saa.nl


Ergotherapie Nederland: ledenportaal

Over de website: De OutSite van Ergothepratie Nederland is de plek voor scholing en kennis. Leden kunnen inloggen en ook alle geplande evenementen vind je er terug.

Website :info.ergotherapie.nl


Oranje Consultancy: bedrijfswebsite

Over de website: Oranje Consultancy heeft de ambitie om de zorg te ontzorgen. Dat doen ze met de software van AFAS. En dan hoort daar natuurlijk een mooie OutSite bij!

Website: www.oranjeconsultancy.nl


Vezet: werken bij

Over de website: Je leert zowel Vezet kennen als werkgever als dat je er alle vacatures vindt. Welk team ga jij versterken?

Website: www.vezet.nl


Bovemij: werken bij

Over de website: Sollicitanten krijgen op de werken bij site van Bovemij het echte gevoel bij Bovemij mee. Niet alleen door te vertellen wat ze doen, maar vooral hoe ze dat doen.

Website: werkenbij.bovemij.nl