AFAS Usability Lab 

 Help jij onze software beter te maken? 

Bij AFAS zijn we continu bezig om onze producten te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. En wie kunnen beter input geven dan onze klanten zelf? 

We doen dit door input van jou als klant te verkrijgen in online meetings of door je te ontvangen in het AFAS Usability Lab op ons hoofdkantoor in Leusden.

Aanmelden

Mogen wij jou benaderen om je mening te geven over nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken? Meld jezelf aan als ‘Bèta tester’ en/of als ‘Denktanker’ en je ontvangt regelmatig een enquête.

Afspraak maken

Wil je iets specifieks komen testen in het AFAS Usability Lab of middels een online meeting? We komen dan graag met je in contact. Maak gerust een afspraak met ons!

Meld jezelf aan als Bèta tester of voor de AFAS Denktank

En denk mee over de ontwikkeling van AFAS Software

Bèta testen

 Online of in het AFAS Usability Lab, Leusden

AFAS geeft klanten de mogelijkheid om ontwikkelingen in ontwikkelstadium te testen. Jouw input zorgt ervoor dat we de software beter kunnen afstemmen op de praktijk. In deze fase zijn aanpassingen vaak makkelijker door te voeren. Door jezelf te kenmerken als ‘Beta Tester’ (onder ‘Rol bij organisatie’) weten wij of we je hiervoor mogen benaderen.

AFAS Denktank

 Vanaf je eigen werkplek

Soms willen wij inspraak van veel klanten tegelijkertijd. Hiervoor hebben wij de AFAS Denktank in het leven geroepen. Wanneer we op een specifiek vraagstuk input willen van een groep klanten schrijven we hen aan middels een enquête met vragen over het gebruik van een functie. Wil jij ook meedenken? Kenmerk jezelf als 'AFAS Denktank' onder 'Rol bij organisatie'.

Meld jezelf aan via Mijn Profiel

En geef je op voor de rol BETA tester en/of Denktank