Zonnige Zomeractie bij AFAS Opleidigen! Profiteer van €500,- korting wanneer je in augustus of september start met het Succesbeheer Traineeship.

Meer informatie over de Zonnige Zomeractie

Als beheerder van onze software heb je een enorm belangrijke rol in je organisatie. Wij weten dat en willen je daarom graag helpen de allerbeste beheerder te worden: een succesbeheerder!

Het Traineeship Succesbeheer is zowel voor relatief nieuwe beheerders die kennis willen maken met Profit als voor doorgewinterde Profitbeheerders die willen optimaliseren.

Doel: 

jij wordt een succesbeheerder!


In acht weken leiden wij je op tot een volwaardige beheerder van onze software. Je krijgt alle productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement.


Inhoud: Wat gaan we doen?

  • Je gaat in jouw omgeving aan de slag met een bedrijfsspecifieke case
  • Je leert presenteren en om te gaan met weerstand
  • Actieve begeleiding door ervaren AFAS-medewerkers
  • Je bent onderdeel van de AFAS cultuur!
  • Er is een begin- en eindbazengroep. (Klik hier voor meer informatie).Wat is het Tarief?


Beginbazen: €5.000,- (all-in)


Eindbazen: €7.000,- (all-in)Binnen het Traineeship hebben we een beginnersgroep en een gevorderdengroep genaamd Begin- & Eindbazen. Wat het verschil is kun je hier lezen.

Hoe ziet de Planning eruit?


Gedurende acht weken zul je op woensdag, donderdag en vrijdag bij AFAS aanwezig zijn. Elke week heb je met de groep een dag de beschikking over een consultant, krijg je een inspiratiesessie en werk je zelfstandig op onze academy aan jouw Kees.


Meer informatie over de planning lees je hier

Kan ik ook korter deelnemen?

Helaas, om de kwaliteit te kunnen garanderen blijkt uit de ervaring met eerdere groepen dat we acht weken minimaal nodig hebben. Mocht blijken dat je sneller leert dan andere Succesbeheerders, en je resultaten zijn goed dan vinden we hier een passende oplossing. Uiteindelijk bepaalt jouw enthousiasme en kennis het tempo.

Jaik wil alles weten!


Ben je overtuigd om deel te nemen aan het Succesbeheer Traineeship?
Schrijf je dan in via onderstaande button!Hoe word je in twee maanden Profit Baas?

Je wordt gebombardeerd tot AFAS Profit Beheerder. Wat nu?! Je kent AFAS wel van AZ, AFAS Live of het AFAS Circus theater en van onze software, maar wat dit voor jouw bedrijf voor mogelijkheden biedt is nog een vraagteken. Geen paniek! Wij hebben het Traineeship Succesbeheer in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat jij een ware Profit Baas wordt.


Auteur: Roos van der Spek, Trainer, Leestijd: 4 minuten 

Het verhaal van andere Succesbeheerders