Succesbeheer Traineeship

Als beheerder van onze software heb je een enorm belangrijke rol in je organisatie. Daar willen wij je bij helpen. We willen je helpen de allerbeste beheerder te worden: een Succesbeheerder! Daarvoor hebben we het Succesbeheer Traineeship opgericht. Acht tot twaalf weken lang verdiep jij je aan de hand van een zelf meegebrachte case in de software en cultuur van AFAS.

 • Je werkt aan een case in je eigen omgeving
 • Starters en gevorderden opleiding
 • Toegang tot alle cursussen en inspiratiesessies
 • Ook parttime te volgen
 • Wekelijks aan de slag met een Succesmanager


Corona Update

Het Succesbeheer Traineeship gaat geheel online door. Wij verzorgen alle reguliere sessies via teams. Door al onze aanpassing zorgen wij ervoor dat je minimaal even veel uit het Traineeship gaat halen als dat je het Traineeship bij ons in Leusden zou komen volgen!


Doel: Jij wordt een succesbeheerder!


Acht tot twaalf weken lang werk je case-gericht aan je kennis van Profit. Je krijgt productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement. Weet je dan na acht weken alles? Nee, dat is onmogelijk en dat lukt zelfs onze eigen collega's niet. Daarom vragen we je naar jouw prioriteiten en die pakken we aan.Inhoud: Wat gaan we doen?


Kennis

Kennis

Cursussen zijn producttrainingen om optimaal te leren werken met de software. Tijdens het traineeship ga je je kennis bijspijkeren op de voor jou belangrijke onderwerpen. Ook krijg je toegang tot alle cursussen van AFAS.

pijltje wit
Inspiratie

Inspiratie

Graag inspireren we jou om zoveel mogelijk uit AFAS te halen. Zo krijg je tips over de styling van In- & OutSite, leer je over onze templates en laten onze eigen Succesbeheerders zien hoe zij werken met bijvoorbeeld autorisatie en HRM.

pijltje wit
Soft skills

Soft skills

Software implementeren bestaat niet alleen uit inrichting. Je hebt te maken met een verandering, en dat vinden mensen lastig. Daarom leren we je hoe je de directie en eindgebruiker kunt overtuigen en hoe je om kunt gaan met verandering.

pijltje wit


Jouw case: hier komt alles in samen

Op de zelfstudiedagen ga je aan de slag met jouw eigen case. De case bestaat uit een grotere opdracht die je meeneemt vanuit je organisatie én ook in het traineeship uitwerkt. Denk bijvoorbeeld aan sollicitant self service inrichten of inkoop in gebruik nemen. Tijdens het traineeship ben je gekoppeld aan een buddy die op de hoogte is van jouw case en je kan helpen om je aan je planning te houden, je vragen te beantwoorden en je optimaal te laten integreren in onze AFAS cultuur!
Beginbaas of Eindbaas?


Het Succesbeheer Traineeship kent een Beginbazen en Eindbazen groep. Het traineeship is daarmee geschikt voor zowel relatief nieuwe beheerders als voor doorgewinterde succesbeheerders. Je gaat zelf aan de slag om alle kennis bij AFAS op te doen. Hoeveel je in acht weken leert heb je dus deels zelf in de hand!


profit beginbaas

Beginbaas

€5.000,- (all-in)

Parttime variant €6.000,-

 • Je hebt minimaal de cursus Basisvaardigheden en een relevante "dagelijks gebruik" cursus gevolgd
 • Je wil leren hoe je een onderdeel in Profit zelf kunt inrichten
 • Je wil je gebruikerskennis uitbreiden naar beheervaardigheden
 • Je wil leren omgaan met weerstand
 • Je wil jouw beheerdersrol succesvoller maken

profit eindbaas

Eindbaas

€7.000,- (all-in)

Parttime variant €8.000,-

 • Functionaliteiten als InSite, autorisatie, workflows heb jij onder de knie
 • Je hebt veel ervaring met Profit en kunt dus zelfstandig inrichten
 • Je bent benieuwd naar nieuwe functionaliteiten om Profit nog dieper te doorgronden
 • Je wil leren omgaan met weerstand
 • Je wil jouw beheerdersrol succesvoller maken

Bekijk hier de verhalen van andere Succesbeheerders


Vragen over het Traineeship?

Neem contact op met Succesbeheer Trainer Leon of bekijk hier: de veelgestelde vragen.


Vraag aan Leon