Succesbeheer Traineeship

Als beheerder van onze software heb je een enorm belangrijke rol in je organisatie. Wij weten dat en willen je daarom graag helpen de allerbeste beheerder te worden: een succesbeheerder!

Het Succesbeheer Traineeship is voor relatief nieuwe beheerders (< 1 jaar werkzaam met onze software) die het beste uit zichzelf willen halen. Jij bent degene die het succes bepaalt, maar wij willen je daar graag bij helpen.

In 2017 zijn we gestart met het Traineeship om je hier maximaal bij te helpen. We starten met een nulmeting om te bepalen wat je kennisniveau is. Vervolgens bepalen we wat voor jou de beste opleidingen zijn, zodat je snel resultaat boekt!

Doel: jij wordt een succesbeheerder!

In acht weken leiden wij je op tot een volwaardige beheerder van onze software. We leiden je op zoals wij onze eigen medewerkers ook opleiden. Je krijgt alle productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement.De inhoud


Wat gaan we doen?

kennis | weerstand | communicatie

  • Maatwerk opleidingsplan, alle benodigde kennis binnen acht weken
  • Je specialiseert op basis van je eigen organisatie
  • Je boekt meteen resultaat door te werken in je eigen omgeving
  • Je krijgt handvatten om onze software succesvoller in te zetten binnen je organisatie
  • Je leert presenteren en om te gaan met weerstand
  • Actieve begeleiding door ervaren AFAS-medewerkers
  • Werkplek tussen AFAS collega’s incl. alle faciliteiten zoals laptop & catering
  • Je draait 2 dagen per week mee met AFAS in een vast programma
  • De andere dagen van de week ben je méér dan welkom bij AFAS
  • Je bent onderdeel van de AFAS cultuur!

Nazorg

Hulp op afstand | Terugkomdag

Na het traineeship zijn we uiteraard bereikbaar voor vragen. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een hulp op afstand-sessie om te klankboorden wanneer jij dat wenst. Ook is er drie maanden na afronding van dit programma een inhoudelijke terugkomdag.

Diploma

Natuurlijk ontvang je na succesvolle afronding van dit traineeship een diploma. Hiermee behoor je tot een exclusief gezelschap die aan kan tonen dat zij over uitstekende beheersvaardigheden beschikt! AFAS Adviseur

Jaik wil alles weten!

Ben je overtuigd om deel te nemen aan het Succesbeheer Traineeship?
Meld je dan aan via onderstaande button!Kan ik ook korter deelnemen?

Helaas, om de kwaliteit te kunnen garanderen blijkt uit de ervaring met eerdere groepen dat we 8 weken minimaal nodig hebben. Mocht blijken dat je sneller leert dan andere Succesbeheerders, en je resultaten zijn goed dan vinden we hier een passende oplossing. Uiteindelijk bepaalt jouw enthousiasme en kennis het tempo.


Tarief

Het Succesbeheer Traineeship kost €5000,- all-in. Een vast bedrag, wel zo makkelijk! Dit bedrag is inclusief alle onderdelen die hierboven genoemd zijn.

Hoe word je in twee maanden Profit Baas?

Je wordt gebombardeerd tot AFAS Profit Beheerder. Wat nu?! Je kent AFAS wel van AZ, AFAS Live of het AFAS Circus theater en van onze software, maar wat dit voor jouw bedrijf voor mogelijkheden biedt is nog een vraagteken. Geen paniek! Wij hebben het Traineeship Succesbeheer in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat jij een ware Profit Baas wordt. Lees het blog van Roos.

Auteur: Roos van der Spek, Supportmedewerker/trainer, Leestijd: 4 minuten