Jouw bedrijf laten groeien met het ERP pakket van AFAS

Software is voor elke organisatie van groot belang! Hiermee kan je kosten besparen, tijd overhouden en je administratieve processen beperken. Het liefst doe je dit in één systeem.


Haal eruit wat erin zit met ERP software


Momenteel werk jij met de HRM software van AFAS en ben jij hier helemaal in thuis. Voor je overige processen gebruik jij andere applicaties. Ken je de voordelen al om te werken vanuit één systeem? Scheelt je ook nog eens een hoop kosten. Door te werken met ERP software hoef je geen ingewikkelde koppelingen meer te bouwen en te onderhouden. Je logt in op één systeem en er wordt gewerkt vanuit één database. 

Met de ERP software van AFAS heb je een compleet pakket in handen. Op deze pagina vind jij alle informatie terug over de mogelijkheden. Doorpraten of wil je graag meer informatie? Dan komen we graag met je in contact. 

Wil jij hier graag over doorpraten?

Dat kan! Wij beantwoorden graag je vragen.
De belangrijkste onderdelen

Naast HRM & Payroll, want dat gebruik je al!


CRM

CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Verbeter je (klant)relaties met de uitgebreide mogelijkheden van CRM.


Financieel

Jouw financiële administratie wordt een logisch gevolg van alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in de ERP software.Ordermanagement

Altijd inzicht in en overzicht over het complete orderproces. Meer orders, minder administratief werk!


Projecten

Volledige controle en inzicht over jouw projectadministratie. Van uren boeken tot aan facturatie!


Een bewezen ERP oplossing

Afgestemd op jouw organisatie! Kijk je mee?AFAS wordt de financiële basis 

De boekhouding komt samen in AFAS


Breng je boekhouding naar een hoger niveau met AFAS financieel. Alle financiële processen komen uiteindelijk samen in de software van AFAS. Of het nu gaat om de salarisadministratie of bijdragen van relaties en sponsoren. Door deze vanuit één systeem te regisseren krijg je een compleet overzicht van hoe je ervoor staat.

 • Het systeem wordt gecontroleerd met 100 audits
 • Automatiseer je facturatieproces met E-facturen
 • Altijd inzicht in je organisatie door dashboards
 • Eén dossier door de integratie met CRM

Wil je meer weten over de module financieel? Lees dan hier verder!

Lees je graag meer over hoe HRM en financieel van AFAS samen zorgen voor meer gemak en inzicht? Lees dan deze blog.

CRM is de basis voor alle vastlegging

CRM is meer dan een kaartenbak!


In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot het bijhouden van je zakelijke relaties. Alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. Dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Ook de financiële administratie profiteert van de éénmalige vastlegging. Hierdoor heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook direct in het dossier het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk.

Door HRM en CRM te combineren vergroot je het werkplezier. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog!

ERP in je broekzak met AFAS Pocket


Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM, je verlof, verzuim en declaraties, je openstaande taken en het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers.

Ook kan je hier natuurlijk die specifieke inkoopfactuur goedkeuren via jouw taken.

Bekijk de NAW-gegevens van organisaties en personen, bel direct je contactpersonen vanuit de app, bekijk een klantdossier of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Jij en jouw collega's hebben altijd de belangrijkste data bij de hand.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder! 

Projectadministratie

Met het onderdeel projecten staat alle data overzichtelijk bij elkaar. Niet alleen dat: doordat de boekhouding ook in hetzelfde softwarepakket zit en door de integratie met andere bedrijfsprocessen maak je projecten inzichtelijker dan ooit. En door automatisering vervalt een groot deel van het administratieve werk dat je nu gewend bent te doen.

Behalve de projectdossiers heb je urenregistratie en facturatie overzichtelijk op één plek. En dankzij de AFAS Pocket app boekt iedereen altijd en overal mobiel zijn uren.

Ordermanagement

Met ordermanagement krijg je weer grip op je handels- en productieprocessen. Het proces van bestelling tot levering en van stuklijst tot product is geïntegreerd onze ERP-software. Zo automatiseer je processen, heb je een actueel beeld van je voorraad bij in- en verkoop en weet je altijd wat je marge is. En dit allemaal vanuit één online systeem.

Ordermanagement is uitstekend toe te passen in zowel het primaire-, als het secundaire proces. Denk bijvoorbeeld aan kantoorartikelen of andere inkoop.

Voordelen om over te stappen naar een ERP pakket

Algemene voordelen

 • Intranet
 • Workflow
 • Signalen
 • Evenementen
 • Campagnes

Voordelen integratie HR met Financieel en Projecten

 • Werkkostenregeling
 • Belastingdienst is crediteur in Financieel 
 • Vaste activa integratie
 • Uren schrijven 
 • Loonjournaalpost zit direct in je boekhouding


Wil jij ook aan de slag met deze oplossing?

Maak dan een afspraak en we helpen je verder!
Wil je graag meer weten over bepaalde onderdelen?

Kijk dan één van de vele webinars terugE-facturen

Wil jij graag zien hoe financieel werkt in het ERP pakket? En dan specifiek hoe het werkt met e-facturen? Dan is de webinar iets voor jou!

> Kijk het webinar terug

Inkoop

Je inkoopprocessen strategisch benaderen? Om zo meer grip op kwaliteit en inkoopvoorwaarden te realiseren? Bekijk het webinar!

> Kijk het webinar terug

Cursusmanagement

Het kennisniveau van je medewerkers én klanten is belangrijk. Benieuwd naar de mogelijkheden van cursusmanagement met AFAS?

> Kijk het webinar terug


Deze organisaties werken met het ERP pakket

Hier een aantal van de 3000 klanten uitgelicht


Wil jij hier graag over doorpraten?

Dat kan! Wij beantwoorden graag je vragen.