Nieuw in Profit 11
Profit BI


Nog meer inzicht met de nieuwe en geoptimaliseerde dashboards!Nieuwe dashboards

Nog meer inzicht via Profit BI

De nieuwe dashboards worden toegelicht bij de bijbehorende producten: 

Export naar PDF en Excel


Je kunt via export naar PDF of Excel snel gegevens delen met je collega's! Ook kun je hiermee een snapshot maken op een specifiek moment. 

Je exporteert een werkblad naar een PDF via het menu linksboven. Het hele werkblad wordt omgezet in een afbeelding en deze wordt als PDF opgeslagen.


Je kunt een visualisatie exporteren naar PDF of Excel. Bij de export naar Excel worden alleen de cijfers geëxporteerd (de BI-grafieken e.d. worden niet geëxporteerd).Help bij een dashboard

Wil je meer help over een dashboard? Bijvoorbeeld over de gegevens die gebruikt worden om het dashboard op te bouwen, over specifieke visualisaties of over de autorisatie. Klik dan direct op de helpknop rechtsboven. 


Deze knop is nu beschikbaar in de dashboards Debiteuren, Crediteuren, Vaste activa, Winst en verlies, Dichtraming winst en verlies, Jaarrekening, Abonnementen, Bezetting, Verlof, Verzuim, Wagenpark, Loonkosten en Actuele voorraad. De help bij andere dashboards wordt bijgewerkt en ook daar kun je binnenkort over de help beschikken.