Thuiswerken met AFAS

Hoe werk je ook vanuit huis efficiënt met AFAS Online? En welke optimalisatiekansen kan je pakken nu veel bedrijven noodgedwongen stilliggen?


Het coronavirus raakt iedere organisatie en ieder individu in Nederland. Ook bij AFAS nemen we passende maatregelen om de continuïteit van onze software te garanderen, maar ook voor de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers. Ook delen we al onze tools graag met je om je te helpen communiceren. Maar hoe zorg je ervoor dat je vanuit huis je werk met AFAS kunt blijven doen? En welke optimalisatiekansen kan je pakken, ook voor jezelf, nu veel bedrijfsprocessen noodgedwongen stilliggen?
Praktisch: inloggen op AFAS Online

Van de installatie van Citrix tot de meest voorkomende inlogproblemen


Je vindt hieronder een overzicht van handige links om ook vanaf je thuiswerkplek met AFAS te werken, of in contact te komen met onze dienstverlening.

Houd er rekening mee dat jouw werkgever restricties kan hebben ingesteld wanneer je buiten de muren van jouw organisatie gebruik wilt maken van bedrijfsapplicaties. Neem hiervoor contact op met de IT-helpdesk, applicatiebeheer of de leidinggevende binnen jouw organisatie.Optimalisatietips van AFAS

Waar kan je mee aan de slag?


Optimalisatietips voor jezelf

Heb je AFAS helemaal uitgespeeld? Denk ook aan jezelf!

Op zoek naar werkgeluk voor thuis?

Ontdek hoe je jouw ultieme thuiswerkgeluk kunt ervarenOf lees de blogs van onze collega's!


Ken je SIMPLR al?

Profit implementeren doe je met SIMPLR!

Is het te stil in huis?

Hier nog wat fijne deuntjes om je dag door te komen