Terugblik

Dag van de AFAS beheerder

HRM/Payroll

Op donderdag 1 februari en dinsdag 6 februari 2018 heeft de Dag van de AFAS beheerder - HRM/Payroll plaatsgevonden. Op deze pagina vind je alles wat op deze dag besproken is terug.


Met meer dan 1.000 bezoekers, verdeeld over 5 dagen met daarin 35 sessies, hopen we jou als beheerder geïnspireerd te hebben. Met nieuwe energie, een vergroot netwerk en nieuwe kennis kan jij jouw organisatie vandaag nog een procentje beter maken!

Een verwijzing naar alle presentaties van de dag vind je terug op deze pagina. Neem vooral ook een kijkje bij de presentaties van de andere dagen.

Keynotes


Het automatiseren van HRM

Het automatiseren van HRM

Britt Breure (HR Manager) vertelde hoe je vanuit de rol als HR Manager juist de verbinding moet zoeken met jouw AFAS beheerder(s).

Bekijk het blog en de videoDe beheerorganisatie

De beheerorganisatie

Hans Roozen (Manager AFAS Procesbeheer) liet must haves en voorbeelden te zien voor jouw organisatie en jou als AFAS beheerder.

Bekijk het blog en de videoVisie op 2018 PM

Perspectief op 2018 en verder

Waar gaat onze software in 2018 en verder naartoe? Mohamed Amri (Manager Productmanagement) nam je mee in de nabije toekomst van AFAS.

Bekijk het blog en de video


Break-outs


Automatiseer zoveel mogelijk HR en payroll processen

Automatiseer zoveel mogelijk van je HR- & Payrollprocessen

Pim ter Horst (Succesmanager) nam je op interactieve wijze mee hoe je nu slim de HR- & Payrollprocessen kiest om te automatiseren.

Bekijk het blog en de video


Sollicitant Self Service

Sollicitant Self Service

Met een praktische sessie hielp Ilona Gorselink (AFAS Procesbeheerder) beheerders op weg om aan de slag te gaan met Sollicitant Self Service.

Bekijk het blog en de videoVerandermanagement toepassen als beheerder

Verandermanagement en hoe zorg je dat het leuker wordt?

Robbert de Ruijter (Manager Opleidingen & Succesmanagement) gaf bruikbare tips en handvatten om jouw rol als AFAS beheerder te claimen.

Bekijk het blog en de video


Acceptatietesten toepassen

Acceptatieportal & testen

Rosanne van Dooren (AFAS Procesbeheerder) liet je zien hoe jij met een acceptatieportal zorgeloos naar een nieuwe versie kunt gaan.

Bekijk het blog en de video


Bekijk ook de presentaties van de andere dagen!


Je bent (waarschijnlijk) op één Dag van de AFAS beheerder geweest. Maar er is nog veel meer verteld wat ook interessant kan zijn voor jou. Alle themadagen hadden namelijk verschillende keynotesessies en break-outsessies en we hebben alles voor je opgenomen.

ERP / Financieel

Bekijk de terugblikpagina van de Dag van de AFAS beheerder ERP / Financieel.

Beginnende beheerder

Bekijk de terugblikpagina van de Dag van de AFAS beheerder Beginnende beheerder.

Bekijk de aftermovie